Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin "TARİFİ YOK!" Son dakika: Emine Ün'ün annesi hayatını kaybetti - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Geçtiğimiz hafta kendisinin ve annesi Müzeyyen Bolverdi'nin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Emine Ün, annesinin yoğun bakıma kaldırıldığı belirtmişti. Ünlü oyuncu, kendi tedavisinin ise hastanede sürdüğünü söylemişti.

        "KAPKARA GÜN"

        Emine Ün, sabaha karşı yaptığı açıklamada annesinin vefat ettiğini duyurdu. Ün, "Annem... Kapkara gün, acımın tarihi yok" ifadelerini kullandı.

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Müzeyyen Bolverdi'nin cenazesi, bugün Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze töreni sırasında gözyaşlarına hakim olamayan oyuncu, ayakta durmakta güçlük çekti.

        Cenazeye Emine Ün'ün kızı Duru Kınay ve yakın arkadaşı Ayşe Tolga ile eski eşi Emre Kınay da katıldı.

        "ANNEMİN ÇOK CİDDİ KRONİK RAHATSIZLIKLARI VARDI"

        Öte yandan birkaç gün önce de aşı olmadıkları iddialarına yanıt veren oyuncu, "Annemin de, benim de aşılarımız yapılmıştı. 'Aşı olanlar asla koronavirüs olmayacak' diye bir şey yok. Sadece aşı olanlar genelde hastalığı daha normal şartlarda atlatabiliyor, o da kişiye göre değişebilen bir durum. Herkesin var olan hastalıkları ve yaşı farklı fakat annemin çok ciddi kronik rahatsızlıkları var. Astım hastalığı, kalbinde stent ve çok çok ağır geçirdiği bir zatürre sorunu vardı. Bu sebepten annem çok hasarlı bir ciğere ve vücuda sahip olduğundan maalesef şu an çok ağır bir durum içinde" demişti.

        "ÜZÜNTÜMÜN TARİFİ YOK"

        Ün, daha önce yaptığı paylaşımda, "Beni bilenler bilir hastalık paylaşmak hiç hoşuma gitmez, mümkün olduğu kadar kendi içimde yaşarım. Fakat bu sefer maalesef öyle olamadı. Yaklaşık 10 gün önce annem ile beraber covid olduk ve tedavimiz hastanede beraber yan yana devam ediyorken anneciğim maalesef yoğun bakıma kaldırıldı, ben hastanede tedavime devam ediyorum sağlık açısından daha iyiyim bugün… Uzun uzun yazılacak bir şey yok, çünkü şu an üzüntümün tarifi yok…" ifadelerini kullanmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ