Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Emre Altuğ Gazinosu kapılarını açmaya hazırlanıyor! - Magazin haberleri
        1

        Emre Altuğ, otel ve bar işletmeciliğinin ardından gazinoculuğa soyundu. Alaçatı’da gazino açmaya hazırlanan ünlü popçu, sahne alacak isimlerle de anlaştı.

        2

        BARI KAPATMIŞTI

        HT Magazin'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre, Emre Altuğ Gazinosu kapılarını açmaya hazırlanıyor!

        3

        2013 yılında Alaçatı’da otel ve bar açarak ticarete atılan ünlü popçu işleri büyütüyor. Barını kapatıp otelciliğe devam eden ünlü popçu, bu kez de gazinoculuğa soyundu.

        4

        KADRO İDDİALI

        Etiler’de oğlu Uzay’la görüntülenen Altuğ, bu yaz Alaçatı’da gazino açacağını açıkladı.

        5

        Ünlü popçu, “Bir yer aldık, gazino yapacağız. Deniz Seki, Cenk Eren, Mehmet Erdem, Rubato, Yaşar ve Deha sahne alacak. Ben de çıkacağım” dedi.

        6

        "OYUNCULUĞA ÜŞENİYORUM"

        Dizi ve film projeleri de sorulan Altuğ, “Tiyatro mezunuyum ama oyunculuğa üşeniyorum, çok zaman alıyor. O kadar özgür olamıyorsun” diyerek tekliflere kapıları kapattı.

        7

        MEKANCI ÜNLÜLER

        Emre Altuğ’un Alaçatı’da işlettiği otelin yanı sıra bir de gazino açacak olması, akıllara eğlence ve yeme-içme üzerine mekân açan diğer ünlü isimleri getirdi.

        8

        TARİHİ KÖŞKÜ KULÜP YAPTI

        Hande Yener, 2015 yılında Bodrum’da Sebastian Beach’i açtı. Mekânı 1 yıl işlettikten sonra istediği paraları kazanamaması sonucu kapatmak zorunda kaldı.

        9

        Ünlü şarkıcı son olarak geçen yıl Arnavutköy’deki 100 yıllık bir köşkü gece kulübüne dönüştürdü. Hadise de 2016 yılında Yener’e rakip olmak adına La Plaj adlı beach’i açmıştı.

        10

        EĞLENCE KULÜBÜ AÇTI

        Bir süredir ekrandan uzak olan Okan Bayülgen, rotasını sürpriz bir şekilde Bodrum’a çevirdi.

        11

        Dadaizm akımından etkilenen ünlü şovmen, geçtiğimiz yılın başında bir mekân açtı. İlginç dekorasyonuyla dikket çeken kulübün girişinde misafirleri Bayülgen’in dev balmumu heykeli karşılıyor.

        12

        VAKTİNİN ÇOĞUNU KAFEDE GEÇİRİYOR

        Bergüzar Korel, uzun yıllar hayalini kurduğu kafeyi Cihangir’de açtı.

        13

        2016 yılında işletmeciliğe soyunan ünlü oyuncu, vaktinin büyük bir bölümünü kafede geçiriyor. Korel bazen mutfağa giriyor bazen de müşterilerle sohbet ediyor.

        14

        ÜÇ MEKAN BİRDEN İŞLETİYOR

        Berksan, müzikten kazandığı parayı işletmecilik yaparak değerlendiriyor. Ünlü şarkıcı yazın Bodrum'da bir beachi işletiyor.

        15

        İstanbul’daysa Karaköy'de açtığı bir mekanla eğlence sektörüne katkıda bulunuyor. Ayrıca Bursa’da bir otelin içinde bulunan mekanı da işletiyor.