Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Edebiyat En son çıkan kitaplar (Ocak-Şubat 2018)

        RACHEL SEIFFERT - "GÜNÜN SONU YOK"

        JODI PICOULT - "KIZ KARDEŞİM İÇİN"

        REKLAM

        EMİN NEDRET İŞLİ - "SAHAFNÂME"

        LAURA RUBY - "KRALİÇE ARI

        REKLAM

        JEAN-FRANÇOIS CHABAS - "KIRIK KALPLER KAVANOZU"

        Belki bazı şeyleri değiştiremeyiz ama geleceğimizi yönlendirmek bizim elimizde değil midir? Jewel, şiddet yanlısı bir baba ve şiddete maruz kalan bir annenin çocuğudur. Onu hayata bağlayan şey yaptığı boks ve kardeşi Esther'dır. Jewel büyüdükçe hayatını sorgulamaya başlar ve tek bir bildiği vardır, o annesi gibi mağdur olmayacaktır. Jean-François Chabas'ın yazarlığını yaptığı "Kırık Kalpler Kavanozu" ON8 Yayınları'yla çıktı.

        TARA ALTEBRANDO - "SAKLI KALAN"

        REKLAM

        KEES DORST - "YENİLİKÇİ ÇERÇEVE: TASARIMIN GETİRDİĞİ YENİ DÜŞÜNME BİÇİMLERİ

        CAN ORHUN - "Ex-libris ya da Pertev Efendi’nin Olağanüstü Yolculuğu"

        REKLAM

        Çıktığımız en güzel yolculuklar aslında kitaplar ile olan değil midir? Bir yanda mücellit Pertev Efendi, diğer yanda kütüphaneden çalınan bir yazma... Ve bir de gizemli bir beddua... Bunlar ne ifade ediyor? Pertev Efendi, her şeyi göze alıp bu bilinmez yolculuğa çıkacaktır... Bizlere de bu yolculukta Pertev Efendi'ye eşlik etmek kalıyor... Can Orhun'un kitabı "Ex-libris ya da Pertev Efendi’nin Olağanüstü Yolculuğu", Oğlak Yayıncılık ile raflarda.

        NALAN KİRAZ - "ŞEYLER DENİZİ"

        IDAN BEN-BARAK & JULIAN FROST - "BU KİTABI YALAMA"

        Idan Ben-Barak ve Julian Frost imzalı, Uçanbalık Yayınları etiketiyle yayımlanan "Bu Kitabı Yalama" yaratıcı anlatımıyla mikropların nerelerde, ne şekilde barındığını anlatıyor. Büyükten küçüğe herkesi bilgilendiren, bilgilendirirken eğlendiren "Bu Kitabı Yalama", bizlere mikropları çok yakından tanıma imkanı sağlıyor. Mikroplar arasındaki gezimizde bize rehberlik edecek olan "Min" isimli mikropla tanışın...

        REKLAM

        CARSTEN JENSEN - "İLK TAŞ"

        LOU ANDREAS-SALOME - "RUTH"

        REKLAM

        PETER BROWN - "MERAKLI BAHÇE"

        ÜRÜN DİRİER - " GÖZÜN SERÜVENİ, GÖRME SANRISI ÜZERİNE BİLİMSEL BİR ANLATI"

        REKLAM

        Bilimin büyüleyici dünyasına doğru keşife çıkmak isteyenlerin kitabı. Bakmak, görmek, anlamak... Bunlar arasındaki ilişkiyi inceleyen bir Ürün Dirier serüveni. Aslında ne kadar kör olduğumuzu kitabın bizi ışığın doğasına çıkardığı zaman anlıyoruz. "Gözün Serüveni, Görme Sanrısı Üzerine Bilimsel Bir Anlatı”, Büyük Kitaplar Yayınevi ile çıktı.

        GEORGE ELIOT - “FLOSS NEHRİNDEKİ DEĞİRMEN"

        Ailesi tarafından ilgisiz bırakılan Maggie, kabına sığmayan bir çocuktu... Abisine duyduğu aşırı sevgisi ve abisinin onunla yeterince ilgilenmeyişi... Yıllar içinde alımlı, zeki bir kadın haline gelen Maggie üç erkek kıskacının içinde bulur kendisini. Abisi Tom... Sanatçı olan Philip... Çekici, bir o kadar da tehlikeli Stephen...George Eliot imzalı roman “Floss Nehrindeki Değirmen", Everest Yayınları ile çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ