Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan’da meydana gelen olayda, ocakta eritilmeye çalışılan kurşunun patlaması sonucu 1 kişi ağır yaralandı.
        Olay, Mimarsinan Mahallesi 1206. Sokak’taki bir apartmanın birinci katında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, evde bulunan 43 yaşındaki Muhammet A., ocakta kurşun eritmeye çalıştığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.
        Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, AFAD, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Muhammet A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
        Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler