Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı, Iğdır, Ardahan ve Bayburt'un il sağlık müdürleri, İsrail'in el-Ehli Baptist Hastanesi'ne saldırısını kınadı.

        Erzurum'daki Hekim Evi'nde düzenlenen 2023 Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyon Toplantısı'na, 7 ilin sağlık müdürleri, acil sağlık hizmetleri başkanları, hastane başhekimleri ile il ambulans servisi başhekimleri katıldı.

        Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir başkanlığında gerçekleşen toplantıda, kurum müdürleri ve başhekimleri, İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'ne yaptığı insanlık dışı bombalı saldırıları kınadı.

        Toplantıda, kentin sağlık kapasitesi ve her ilin acil sağlık hizmetleri tek tek ele alınıp, daha etkin hizmet için neler yapılabileceği görüşüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler