Otomobil ile servis aracının karıştığı kazada 4 kişi yaralandı
Eskişehir'de otomobil ile servis aracının karıştığı kazada 4 yaralı sıkıştıkları yerden itfaiye tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza, gece saatlerinde Nilüfer Caddesi ve Yaşar kemal Caddesi kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 26 S 1214 plakalı servis aracının sağ tarafına bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın kaportasında göçme meydana gelirken, serviste bulunan yolcular sıkıştı. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesi ile sıkışan yolcular arçtan çıkarılırken, kazada 4 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastanelere sevk edildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.