Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir’de tali yoldan çıkan tırın neden olduğu zincirleme kazada 1'ağır 3 kişi yaralandı.

        Kaza, EskişehirAnkara karayolunun 16. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Eskişehir Ankara karayoluna tali yoldan çıkan Ahmet K., yönetimindeki 26 BM 440 plakalı buğday yüklü tıra, Eskişehir’den Ankara istikametine gitmekte olan Tekin B., yönetimindeki 16 BDH 27 ve İsmet Hüsamettin E.'nin kullandığı 26 ACN 903 plakalı otomobiller arkadan çarptı. Kazayı fark ederek önündeki araçlara çarpmamak için direksiyonu kıran Hüseyin B.’nin idaresinde ki 2AFL561 yabancı plakalı otomobil ise, yol kenarında bulanan levhaya çarparak durabildi.

        Meydana gelen zincirleme kaza sonrası otomobil sürücüleri Hüseyin B., İsmet Hüsamettin E. ve Tekin B. yaralandı. Kaza yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralılardan Tekin B.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

        Kaza sonrası gözaltına alınan tır şoförü Ahmet K., ise çıkarıldığı mahkemece ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler