Fatma Girik'in cenaze töreni ertelendi
Dün hayatını kaybeden Türk Sineması'nın usta oyuncusu Fatma Girik'in cenaze ve anma törenleri ertelendi. Şişli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Bugün saat 10.00'da Şişli Belediyesi önünde, ardından 11.00'de Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılması planlanan Fatma Girik'i Anma Töreni olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmiştir. Tören tarihi daha sonra sizlerle paylaşılacaktır." ifadeleri kullanıldı
ABONE OLYeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, dün yaşamını yitirdi. 79 yaşında hayata veda eden Girik için Şişli Belediyesi ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda anma töreni düzenlenecekti. Usta oyuncunun cenaze töreni ise Teşvikiye Camii'nde yapılacaktı.
Ancak Şişli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Bugün saat 10.00'da Şişli Belediyesi önünde, ardından 11.00'de Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılması planlanan Fatma Girik'i Anma Töreni olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmiştir. Tören tarihi daha sonra sizlerle paylaşılacaktır." denildi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ