Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe - Adana Demirspor maçının yazar yorumları - Fenerbahçe Haberleri
        1

        GÜNTEKİN ONAY: Hücumda sadece İrfan can, Demirspor savunmasını zorladı. Valencia çok top ezerken, sahada varlığı ile yokluğu belli olmayan Pelkas tanınmayacak haldeydi.

        2

        Fenerbahçeli futbolcular, 2-1 yenik duruma düştükten sonra da gereken reaksiyonu göstermedi. Maç kaybedilir ancak dünkü mücadeleden uzak isteksiz görüntü, böylesine büyük formayı giyen oyuncu grubuna yakışmadı.

        3

        NİHAT KAHVECİ: İlk yarıdaki Fenerbahçe çok kötü. 1 aydır Fenerbahçe arıyor. Hoca arıyor, forvet arıyor, formatını, sistemini, kombinasyonunu arıyor. Biz sürekli Sosa neden yok? Pelkas Nedem oynamıyor? Novak niye mevkisinde değil gibi sorularla Pereira'yı eleştirdik, hep ona yüklendik genel kamuoyu.

        4

        Pereira kurtarıcıymış diyorum ben şimdi. Oyuncular o rahatlıkla, biz ne yaparsak yapalım sadece hocayı eleştiriyorlar demişler gibi izlenim alıyorum. İstek ve arzusuz futbol var Fenerbahçe'de.

        5

        METİN TEKİN: Teknik direktörsüz bu işler olur mu? Bilemem ama takımda bir liderin olmaması yönetmensiz bir film çevirmeye benzer. Evet başkanlar transferi yapar, oyuncular çıkar oynar ama oyunu kim kurar bunu çok es geçtiler.

        6

        Oyunun koreografisi, planı oyunun psikolojisindeki faktörler, takımın hali bunların hepsi soyunma odasında konuşan liderin işidir.

        7

        AHMET ÇAKAR: Fenerbahçe'de yıkım devam ediyor... Hem de ne yıkım. Puan kayıpları, kötü futbol, umut bağlanan oyuncuların rezillikleri. İşte dün gecenin özeti bu...Fenerbahçe'de oynayan birçok oyuncunun yeri, asla Fenerbahçe değil.

        8

        OKTAY DERELİOĞLU: Fenerbahçe için söylenecek bir söz yok! Sezon başındaki yanlış tercihler ve sonrasında gelen kötü sonuçlarla ligde bir sezon daha kaybedildi. Fenerbahçe bir an önce teknik direktörünü bulmalı ve yeni sezonun çalışmalarına başlamalı.

        9

        SERDAR ALİ ÇELİKLER: Montella gibi kariyerli ve mantıklı bir hoca ile toparlanma sürecine giren Adana Demirspor, Fenerbahçe galibiyeti ile dördüncü sıraya yükseldi. Hocaları olmayan 3 büyüklerin hali meydanda.

        10

        Başkan gelecek sezon takımın başına geçecek hocayı 2 haftaya açıklayacağını söyledi. Muhtemelen Löw ve Jorge Jesus gibi kalibresi yüksek hocalarla görüşülecek. Yine de bu süreçteki 3 lig maçı, Zeki Göle ile falan gitmez.

        11

        Gerekirse 6 aylığına bir hoca ile hemen anlaşılmalı. Hiç olmazsa bir düzen oluşur. Hiç olmazsa takımı artık M.İ.M yapmaz. Hiç olmazsa İrfan Can kilo fazlasını verir. Biz de yetersiz de olsa bir düzen-tertip görürüz.

        12

        İBRAHİM YILDIZ: Koşmayan, mücadele etmeyen, sorumluluk almayan, adam kovalamayan mental olarak pes etmiş bir takım izledik. Sanki sezonun son maçı gibi bir anlayış hakimdi Fenerbahçe takımında.

        13

        Unutulmasın ki o formayı giymek isteyen binlerce genç var. Sahadaki futbolcular acaba bu bilinçte miydi? Ne yazık ki işi bırakmışlar. Maç nasıl biterse bitsin diyen oyuncuların hırsı kaybolmuştu. Gerçekten anlamak zor.

        14

        İlk 30 dakika biraz oynayamaya çalışan, sonra tamamen rakibin üstünlüğünü kabul eden Fenerbahçe doğal olarak taraftarının tepkisini çekti. Yazık, gerçekten çok yazık. Fenerbahçe ne bu oyunu ne de bulunduğu yeri hak etmiyor.

        15