Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Aykut Kocaman'dan açıklama - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Son saniye golüyle Kayserispor’a takılan Fenerbahçe’de, Galatasaray’ın kaybettiği haftada kaçan fırsat, başta Aykut Kocaman ve futbolcuların ana gündem maddesi oldu.

        2

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre Sarı-Lacivertliler, dün Osmanlıspor mesaisine başlarken, teknik direktör Kocaman’dan kritik bir hamle geldi.

        3

        Yardımcılarıyla idman öncesinde durum değerlendirmesi yapan Kocaman, “Kayserispor maçının derin analizi yapılmadan gelecek haftalara bakamayız” dedi.

        4

        "NERELERDE YANLIK YAPTIK BULALIM"

        Tecrübeli hoca, geniş çaplı bir analiz yaparak “Önce hataları sorgulamaya kendimizden başlayalım. Sonuçla ilgili bir hata varsa da öncelik benimdir."

        5

        "Maçın taktiği, değişiklikler ve dizilişlerle ilgili geniş bir rapor hazırlayalım. Ben ve bizler nerede yanlış yaptık bulalım."

        6

        "Sonra bireysel ve takım halindeki yanlışları, pozisyon hataları, oyun içindeki duruşumuzu, skor 3-1’ken 4-1 hatta 5-1’lik fırsatları neden değerlendiremediğimizi tartışalım."

        7

        "Bu işin psikolojik tarafı varsa, bunun da rapor edilmesini istiyorum. Tüm bunları yaparken kırıcı olmadan, yapıcı şekilde, gerekirse tek tek futbolcularla konuşup Kayserispor maçı tüm takıma anlatılmalı."

        8

        "Gemi nereden su alıyorsa tamir etmeden yola çıkamayız” diye konuştu.

        9

        KOCAMAN'DAN 3 TEŞHİS

        Aykut Kocaman, yardımcılarıyla son 2 yıldan kalan takımdaki özgüven eksikliğini de masaya yatırdı.

        10

        “Seri galibiyetler aldığımızda bu sorun çözülecek ama, takımla taraftar arasındaki kopukluk da oyuncularımın saha içindeki performansını etkiliyor” diyen Kocaman, şu teşhislerde bulundu:

        11

        “Fenerbahçe için taraftar olmazsa olmazdır. Şampiyon olmak istiyorsak taraftar desteği olmadan bunu başaramayız."

        12

        "Taraftarımızın sabırsız olmasını da anlıyorum ve kabul ediyorum ancak tribünler ve takım arasındaki kopukluk maç içinde oyuncularımı etkiliyor."

        13

        "Oyuncu değişikliğinde çıkan uğultu, hem giren futbolcuyu hem de sahadaki diğer 10 futbolcuyu düşürebiliyor."

        14

        "Kaçan pozisyonlara verilen tepki ve beraberindeki uğultu maçın sonuna doğru bir panik havası oluşturuyor."

        15

        "Taraftarımızdan bize ve takıma güvenmelerini istiyoruz. Bu bir mazeret değil. Olumsuz havayı yine düzeltecek olan bizleriz.”

        16

        GÖZTEPELİ TRAORE'YE YAKIN TAKİP!

        Devre arasında sol beke takviye yapmayı düşünen Sarı-lacivertliler, Göztepe’nin Fildişi Sahilli oyuncusu Adama Traore’yi büyütece aldı.

        17

        Sezon başında Basel’den transfer edilen 27 yaşındaki oyuncu, bu sezon Göztepe’nin 8 maçında 90’ar dakika sahada kalırken, 1 de asist yaptı.

        18

        Hasan Ali ve İsmail Köybaşı’ndan beklediği verimi alamayan Fenerbahçe’nin, Traore’nin aynı performansı devam ettirmesi halinde devre arasında İzmir ekibinin yöneticileriyle masaya oturacağı öğrenildi.