Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük maçı muhtemel 11'i - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Süper Lig'de bugün Fatih Karagümrük'e konuk olacak. İlk maçında Göztepe'yi yenen Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Volkan Demirel, ikinci sınavını eski takımına karşı verecek.

        2

        Süper Lig'de istediği performansı sergileyemeyen Fenerbahçe, 17 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Hanesine 28 puan yazdıran sarı-lacivertli takım, haftaya 5. sırada girdi. Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe'nin başında ise bu maçta Zeki Göle olacak.

        3

        FENERBAHÇE'DE ÜÇ EKSİK

        Sarı-lacivertli ekipte 3 futbolcu, Fatih Karagümrük karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan ve saha çalışmalarına başlayan Altay Bayındır ile tedavisi devam eden Ferdi Kadıoğlu, karşılaşmada oynamayacak. Sarı-lacivertlilerde sağ arka üst adalesinde zorlanma tespit edilen Mergim Berisha da forma giyemeyecek.

        4

        4 OYUNCU KART SINIRINDA

        Fenerbahçe'de 4 oyuncu, VavaCars Fatih Karagümrük maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertli ekipte Luiz Gustavo, Filip Novak, Serdar Aziz ve Attila Szalai 4. sarı kartlarını görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 19. haftadaki Öznur Kablo Yeni Malatyaspor müsabakasında görev yapamayacak.

        5

        CANER VE VOLKAN ESKİ TAKIMLARINA KARŞI

        VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Volkan Demirel, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı sahaya çıkacak. Sarı-lacivertli ekibin 17 yıl boyunca kalesini koruyan Demirel, son 2 sezonda da yardımcı antrenörlük görevini üstlenmişti.

        6

        Volkan Demirel, İtalyan çalıştırıcı Francesco Farioli ile yolların ayrılmasının ardından Fatih Karagümrük'ün başına geçti. Kırmızı-siyahlı takım, Demirel yönetiminde çıktığı ilk maçta Göztepe'yi 1-0 mağlup etti. İstanbul temsilcisinde deneyimli oyuncu Caner Erkin de forma şansı bulması halinde eski takımına karşı mücadele edecek.

        16

        PELKAS

        17

        VALENCIA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ