Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Sivasspor maçı sonrası takım uçağında kutlama! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Ligin sonları yaklaşırken Fenerbahçe’de yüzler gülüyor, keyifler de tavan yapmış durumda.

        2

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre Demir Grup Sivasspor karşısında deplasmanda alınan galibiyetle şampiyonluk şanslarını devam ettiren Sarı-Lacivertliler’in dönüş yolu da hayli keyifli geçti...

        3

        10 bin metrede İstanbul’a gelene kadar uçakta espriler havada uçuşurken, oyuncular birbirlerine takılmadan da yapamadılar.

        4

        Özellikle Aatif ve Soldado, tüm futbolcuların hedefiydi. Soldado son 3 maçta 3 gol ve 2 asiste imza atarken Aatif da 2 golle takıma katkı sağladı.

        5

        Bu durumu dile getiren oyuncular, iki arkadaşına, “Bu zamana kadar nerelerdeydiniz?” diyerek takıldılar.

        6

        "KENDİ REKORUMU KIRACAKTIM"

        Uçakta en çok keyifli olan isimlerden biri de kaptan Volkan Demirel’di...

        7

        Tecrübeli file bekçisi, arkadaşlarını galibiyetten dolayı kutlarken, şaka yollu da olsa sitem etmeden yapamadı.

        8

        Sarı-Lacivertliler’in başarılı file bekçisi, yedikleri golü arkadaşlarına hatırlatarak, “Kendime ait gol yememe rekorumu kıracaktım.5 dakika daha dayanamadınız. Rekor yalan oldu” ifadesini kullandı.

        9

        Kısacası Sivas’a endişeli giden Fenerbahçe kafilesinin dönüşü son derece keyifli oldu.

        10

        TÜM OYUNCULAR JOSEF'TEN NASİBİNİ ALDI!

        Fenerbahçe kafilesi Sivas’tan dönerken herkes keyifliydi keyifli olmasına ama öyle bir isim vardı ki İstanbul’a gelene kadar takılmadığı oyuncu kalmadı...

        11

        O isim de Josef de Souza’ydı. Brezilyalı yıldız sürekli olarak espiriler yaptı ve hemen hemen tüm arkadaşlarına takıldı. Josef sonra da bu görüntüleri sanal ortamda paylaşmayı ihmal etmedi.

        12

        3. GOL GELMEDİ, JANSSEN OYNAYAMADI!

        Uzun süre sahalardan uzak kalan Vincent Janssen ilk kez Sivas’ta kadroda yer aldı... Hollandalı yıldız karşılaşmanın ikinci yarısında en azından biraz süre almayı planlıyordu.

        13

        Aykut Kocaman’ın da düşüncesi bu yöndeydi. Ancak oyun 2-0’da kitlenip 3. gol gelmeyince Kocaman da Janssen’i oyuna sokamadı.

        14

        Maç sonunda Aykut Kocaman, “Kesinlikle Janssen’i bir 10-15 dakika sahada tutabilmeyi düşünüyordum. Ama maç yakın gidince, oyuncu kazanmanın değil, maçı kazanmanın zamanıydı” ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ