Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Filenin Sultanı Simge Aköz'ün sevgilisini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi! Meğer her gün ekranlarda gördüğümüz o isimmiş! - Magazin haberleri
        1

        Hem yetenekleriyle hem özel hayatlarıyla sık sık gündemde yer bulan Filenin Sultanları hayranları tarafından sıkı takip ediliyor. A Milli Takım liberomuz Simge Aköz'de sevgilisinin kendisi kadar ünlü olmasıyla dikkatleri üzerine çekti. İşte ayrıntılar...

        2

        SİMGE AKÖZ KİMDİR?

        1991 yılında Samsun'da dünyaya gelen Simge Aköz, yedi yaşında voleybol kariyerine giriş yapmıştır. Sırasıyla İstanbul Artvin Spor Kulübü, UPS, Yeşilyurt (2010-2014), Çanakkale Belediyespor (2014-2015) ve Halkbank (2015-2016) takımlarında forma giyen başarılı liberomuz, 016-2017 sezonundan itibaren Eczacıbaşı VitrA kadrosunda yer almaktadır.

        3

        İşte Simge Aköz'ün sevgilisi oyuncu Berkay Ateş...

        4

        Simge Aköz ve Berkay Ateş ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

        5

        Berkay Ateş son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrol olduğu Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Aras karakteriyle hafızalara kazınmıştı.

        6

        Geçtiğimiz günlerde ise Özcan Alper'in imzasını taşıyan 'Karanlık Gece' filmiyle ödül alan Berkay Ateş, sosyal medya hesabından sevgilisiyle görüntü paylaşmayı tercih etmiyor.