Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Cem Yılmaz'ın yerine 'Üç Harfliler' girecek

        Başta BKM, Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz ve Mahsun Kırmızıgül olmak üzere birçok yapımcıyla sinema salonu zinciri Mars Cinema Group arasında yaşanan bilet payları konusundaki anlaşmazlığın ne ölçüde büyük olduğu BKM'nin 'Organize İşler - Sazan Sarmalı'nın 1 Ocak'taki gösterimini ertelemesiyle gözler önüne serilmişti. BKM, 'Organize İşler - Sazan Sarmalı'nı anlaşmazlık sona erince gösterime çıkaracak.

        Yapımcılarla anlaşma yoluna girmek için henüz bir adım atmayan Mars Cinema Group, salonlardaki boşluğu doldurmak için gösterimleri ileri tarihli olan filmleri öne çekmeye başladı.

        18 Ocak'ta Cem Yılmaz'ın 'Karakomik Filmler'i izleyiciyle buluşacaktı.Ne var ki Yılmaz da filmini Mars Cinema Group ile anlaşma sağlanana kadar gösterime çıkarmama kararı alınca Mars Cinema Group, boşluğu doldurmak için 'Üç Harfliler: Adak'ın gösterimini öne çekti. Alper Mestçi'nin korku türündeki filminin gösterim tarihi daha önce 5 Haziran olarak açıklanmıştı. Salonlardaki boşluğu doldurma adına 'Üç Harfliler: Adak'ın yeni gösterim tarihi 18 Ocak oldu.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ