Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da üst üste sakatlık şokları! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın açılış maçında Bursaspor'u konuk ederken üst üste sakatlıklar yaşandı! Sarı-kırmızılılardan geçen gün yapılan açıklamada Ryan Donk, Garry Rodrigues, Younes Belhanda ve Henry Onyekuru'nun sakatlandığı duyurulmuştu.

        Galatasaray'da sakatlıkları geçen Garry Rodrigues ve Younes Belhanda, müsabakaya ilk 11'de başladı. Milli takımlarından sakat dönen Rodrigues ve Belhanda, yapılan tedaviler sonucunda Bursaspor maçına yetiştirildi. Tedavisi tamamlanan Ryan Donk ise karşılaşmada yedekler arasında yer aldı.

        BU KEZ MAÇTA SAKATLIK YAŞANDI!

        Mücadelede 17. dakika oynanırken Sofiane Feghouli kendini yere bıraktı. Bir süre saha kenarında tedavi gören Cezayirli futbolcu ayağa kalkarken sadece bir dakika sonra Serdar Aziz sakatlandı. Kendini yere bırakan tecrübeli savunmacı oyuna devam edemeyince yerine Maicon dahil oldu. Bu pozisyondan yine kısa süre sonra sekerek oynayan Feghouli de kendini yere bıraktı ve onun yerine Eren Derdiyok oyuna girdi. Mücadelede 22. dakika geride kalırken Fatih Terim iki zorunlu oyuncu değişikliği birden yapmış oldu.

        Dakikalar 41'i gösterdiğinde topla buluşan Fernando topu taca bırakırken saha kenarına geldi. Tecrübeli futbolcu oyuna devam edemeyince yerine Selçuk İnan dahil oldu. Böylece Galatasaray, 42. dakikada üç oyuncu değişikliği hakkını da kullanmak zorunda kaldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ