Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da sol bek bilmecesi: Aziz Behich, Güray Vural, Uğur Çiftçi... Galatasaray'da son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Ligde sekiz, kupada üç maçlık galibiyet serisi yakalayarak son 35 yılın en iyi performansını sergileyen Galatasaray'da gözler transfere çevrilmiş durumda.

        2

        Kazımcan Karataş'ın sakatlığı ve Emre Taşdemir'in sık sık sakatlık problemi yaşaması nedeniyle bu bölgeye takviye yapmak isteyen Galatasaray'da Okan Buruk tercihini yerli oyuncudan yana kullanmıştı.

        3

        Buruk, idareciler ile yaptığı görüşmede sol bek için öncelik olarak eski öğrencisi Güray Vural'ı isterken Cimbom pazarlıklara başlamıştı.

        4

        Antalyaspor'un "Güray Vural bize lazım" düşüncesinde olması ve maddi beklentilerin Galatasaray'ın düşüncesine yaklaşık olmaması nedeniyle ikinci seçenek olan Uğur Çiftçi'ye yönelinmişti.

        5

        Sivasspor, Galatasaray'a gitmek isteyen 30 yaşındaki oyuncu için 600 bin Euro talep ederken sarı-kırmızılılar, Emre Taşdemir ve 600 bin Euro karşılığında Yiğido ile anlaşmıştı.

        6

        Emre Taşdemir'in Sivas'ta oynamaya sıcak bakmaması nedeniyle bu transfer durma noktasına gelirken Galatasaray alternatif çalışmalarına da başladı.

        7

        Sarı-kırmızılılar, Dundee United ile iyi bir performans sergileyen Aziz Behich'i gündemine aldı.

        8

        Sivasspor'un Emre Taşdemir'in denklemden çıktığı bir durumda Galatasaray'dan Uğur Çiftçi için 1 milyon Euro'luk beklentisinin olduğu öğrenildi.

        9

        30 yaşındaki bir oyuncuya bu meblağı ödemekye sıcak bakmayan sarı-kırmızılılar, Dundee United ile masaya oturarak Aziz Behich'in durumunu yeniden soracak.

        10

        İskoç ekibinin bonservis beklentisinin olduğu belirtilirken bu meblağın daha düşük olması durumunda Galatasaray'ın Aziz Behich'le el sıkışabileceği kaydedildi.

        11

        Daha önce Türkiye'de Bursaspor, Başakşehir, Kayserispor ve Giresunspor formalarını terleten Aziz Behich, Avustralya Milli Takımıyla 2022 Dünya Kupası'nda dikkat çeken bir performans sergilemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ