Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan sol bek hamlesi! İtalyan basını duyurdu - Galatasaray Haberleri
        1

        Dünya Kupası arasına üst üste Beşiktaş ve Başakşehir galibiyetleriyle giren Galatasaray, lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını da 2'ye indirmişti.

        2

        Sezona kötü başladıktan sonra son haftalarda alınan başarılı sonuçlarla yeniden şampiyonluğa odaklanan sarı-kırmızılılarda ocak ayı için transfer çalışmaları da başladı.

        3

        Devre arasında Hollandalı sol beki Van Aanholt'la yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray, bu bölge için ilk adayını belirledi.

        4

        İtalyan basınında yer alan habere göre Cimbom, Serie A devi Milan'da forma giyen ve yaz transfer döneminde de ilgilendiği Fode Ballo-Toure'yi yeinden gündemine aldı.

        5

        Haberde; sarı-kırmızılıların Ballo-Toure için ocak ayında Milan'a resmi teklifte bulunacağı öne sürülürken, 25 yaşındaki oyuncuyla Fransız kulüplerinin de ilgilendiği belirtildi.

        6

        Milan'ın Ballo-Toure için en az 5 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği de haberde yer aldı.

        7

        Milan'ın 2021 yılında büyük umutlarla Monaco'dan transfer ettiği Fransız sol bek, İtalyan ekibinde beklediği forma şansını bulamadı.

        8

        Ballo-Toure bu sezon 7 resmi maçta görev yaparken, 1 gol attı.

        9

        Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olarak gösterilen Ballo-Toure'nin Milan'la 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ