Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan transferde milli yıldızların peşine düştü! Mert Müldür ve Kaan Ayhan... - Son dakika Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Beşiktaş ile Başakşehir maçlarını güzel futbolla kazanan ve Dünya Kupası arasına ezeli rakibi Fenerbahçe'nin iki puan gerisinde giren Galatasaray, devre arası transfer döneminin planlamasına şimdiden başladı.

        2

        Kadrodaki yerli rotasyonundaki kalitenin şampiyonluk yarışındaki rakiplerine göre düşük olması nedeniyle önceliği 'yerli' futbolculara veren Sarı-Kırmızılı kulübün hedefindeki isimler ise sezon başında olduğu gibi 2 milli yıldız...

        3

        Galatasaray yönetimi, milli futbolcular Kaan Ayhan ile Mert Müldür için çok kısa bir süre içinde harekete geçecek.

        4

        SASSUOLO'NUN İNADINI KIRACAK

        Ana hedef; Kaan Ayhan ile Mert Müldür'ü aynı anda kadroya katmak.

        5

        Sarı-Kırmızılılar, iki milli futbolcu için İtalyan ekibi Sassuolo'ya paket halinde bir teklif sunmaya hazırlanırken, bu defa Çizme temsilcisinin inadını kırmaya çalışacak.

        6

        Galatasaray'ın Kaan Ayhan'ı kadroya katmak istenmesinin ana sebebi Nelsson ile Abdülkerim Bardakcı dışındaki oyuncuların genç ve tecrübesiz olması...

        7

        Kaan'ın stoperin yanı sıra ön libero ve sağ bekte de forma giyebilmesi Teknik Direktör Okan Buruk'u cezbeden bir başka nokta...

        8

        Buruk'un kadro derinliği açısından Kaan'a öncelik verdiği de gelen bilgiler arasında...

        9

        SOLDA OYNAMASI BÜYÜK ARTI

        Okan Buruk'un Mert Müldür'ü de listeye eklemesinin sebebi, oyuncunun sağ bekin yanı sıra sol bekte de forma giyebilmesi.

        10

        Sarı-Kırmızılılar'ın teknik adamı, A Milli Takım'da da zaman zaman sol bekte başarılı bir performans ortaya koyan Mert'in savunmanın iki tarafında da oynayabilmesi açısından takıma artı katacağını düşünüyor.

        11

        Mert bu sezon Sassuolo'da şu ana kadar sadece 2 maçta 52 dakika süre alırken, Kaan Ayhan ise 11 karşılaşmada 632 dakika görev yaptı.

        12

        Kaan'a Beşiktaş'ın da talip olduğu belirtilirken, İtalyan basını, iki ezeli rakibin bu transferde kıyasıya bir rekabete tutuşacağını yazdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ