Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın Kayserispor maçı muhtemel 11'i! Galatasaray Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? GS maçı bugün mü? - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Yukatel Kayserispor ile karşılaşacak. Nef Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak.

        2

        Galatasaray ligde oynadığı 24 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 yenilgi yaşarken, 28 puan topladı. Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren sarı-kırmızılı ekip, 24. haftayı lider Trabzonspor'un 29 puan gerisinde 13. sırada tamamladı. Yukatel Kayserispor ise 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyet sonucunda 34 puan topladı İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kayseri'de oynanan maçı Yukatel Kayserispor, 3-0'lık skorla kazanmıştı.

        3

        LİGDE SON 13 MAÇTA TEK GALİBİYET

        Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yaptığı son 13 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Sarı-kırmızılılar, ligin 12. haftasıyla başlayan süreçte 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 yenilgi yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 12 gol atan Galatasaray, kalesinde 20 gol gördü. Galatasaray, Süper Lig'de küme düşme hattının 3 puan üzerinde yer alıyor.

        4

        TORRENT İLE GALİBİYET YOK

        Galatasaray, görevinden ayrılan Fatih Terim'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Domenec Torrent yönetiminde çıktığı 4 lig maçında da galibiyet elde edemedi. Sarı-kırmızılı takım, İspanyol teknik adam idaresinde ligde oynadığı Atakaş Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarını kaybederken, Aytemiz Alanyaspor ile de berabere kaldı.

        5

        2 EKSİK

        Galatasaray'da tedavilerine devam edilen kaleci Fernando Muslera ile Işık Kaan Arslan, maçta forma giyemeyecek.

        6

        GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

        Pena

        16

        Gomis

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ