Gaziantep'te yaklaşık 1 milyon 100 bin dolarlık sahte banknot ele geçirildi
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir evde yaklaşık 1 milyon 100 bin dolarlık sahte banknot ele geçirildi.
Giriş: 21.09.2025 - 12:22 Güncelleme:
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir evde yaklaşık 1 milyon 100 bin dolarlık sahte banknot ele geçirildi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde oturan H.H'nin evinde sahte banknot olduğu bilgisine ulaştı.
Adrese operasyon düzenleyen ekipler, yaptıkları aramada yaklaşık 1 milyon 100 bin dolarlık sahte banknot ve av tüfeği ele geçirdi.
Gözaltına alınan H.H'nin dolandırıcılık suçundan kaydının olduğu öğrenildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Günün Önemli Manşetleri