Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziantep Şube Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

        MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Büyük Taarruz’un 99. yıldönümünü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Fedaioğlu mesajında, “30 Ağustos, aziz milletimiz dirayeti ve dik duruşu ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda atılan önemli ve güçlü bir adımdır. Bugün vatan topraklarımızda milli irademizin ve bağımsızlığımızın ilelebet süreceğinin ilanıdır. Milletimiz bu önemli adımın ardından, muasır medeniyetler seviyesini yakalama hedefiyle cumhuriyeti kurmuştur. İnancı ve kararlılığı dışında her şeyini kaybetmiş olan aziz milletimiz, Düveli Muazzamaya karşı verdiği var olma mücadelesinin neticesinde, bağımsızlığa giden yolda tüm engelleri bertaraf etmiştir. Dolayasıyla, kazandığımız bu büyük zafer, asırlardır hür yaşayan milletimizin ilelebet bağımsız yaşama iradesinin en önemli göstergesidir. İnanıyorum ki, aziz milletimizin bağımsızlık iradesi hep var olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, büyük zaferin yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakların bedelini canlarıyla, kanlarıyla, alın terleriyle ödeyen ve bizlere bu toprakları miras bırakan Aziz Şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler