Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gelinim Mutfakta kim elendi? 28 Haziran Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Sorularının yanıtı, programın bugün yayınlanan bölümüyle birlikte cevap buldu. Rekabetin kızıştığı Gelinim Mutfakta haftanın finalinde bugün Elif'in Hatice'yi odaya çağırıp konuşması diğer gelin ve kayınvalideler tarafından tartışma konusu oldu. Peki, yarışmaya kim veda etti? İşte Gelinim Mutfakta 28 Haziran bölümün detayları...

        REYHAN HANIM VE EZGİ NEDEN YOK?

        Gelinim Mutfakta programının eğlenceli yarışmacıları Reyhan Hanım ve gelini Ezgi bu hafta yarışmada yer almadı. Ezgi'nin oğlunun havale geçirmesi sebebiyle bu hafta yarışmada olmayacağının bilgisi verildi.

        GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

        REKLAM

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve kayınvalidelerin oylamalarının ardından belli oldu. Haftanın en yüksek puanını alan gelini, 5 altın bileziğin de sahibi oldu. Günün en yüksek puanı alarak çeyrek altın sahibi Elif oldu. Haftanın en yüksek puanını alıp 5 altın bileziğe sahip olan gelin 65 puanla Gülcan oldu.

        GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

        Gelinim Mutfakta'da bu hafta haftanın en düşük puanını alan gelini kayınvalidesi ile birlikte yarışmaya veda etti. Haftanın en düşük puanını alan Hülya ve Hatice oldu.Haftanın toplam puanlarıyla birlikte en düşük puanı alan gelin 51 puanla Hülya ve kayınvalidesi Zeynep Hanım oldu ve yarışmaya veda etti.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ