Getir’den yurt dışında ikinci satın alma
Avrupa'dan sonra Amerika'ya açılarak büyümesini sürdüren yerli 'unicorn' Getir, yurt dışında ikinci satın almaya imza attı. Yapılan açıklamaya göre, İngiltere'nin hızlı teslimat uygulaması Weezy'i satın almak üzere bağlayıcı sözleşmeleri imzalayan Getir, böylece ülkedeki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Getir, Temmuz ayında da Güney Avrupa'da faaliyet gösteren hızlı teslimat servisi Blok'u satın almıştı
ABONE OLHızlı teslimat girişimi Getir, yurt dışında bir satın almaya imza atmaya hazırlanıyor. Yapılan açıklamaya göre, Getir, İngiltere’de faaliyet gösteren hızlı teslimat uygulaması Weezy’nin tamamını satın alıyor.
Aldığı yatırımlar ile değerini milyar doların üzerine taşıyarak 'unicorn' statüsüne çıkan Getir, böylece yurt dışındaki ikinci satın almasını gerçekleştirmiş olacak. Getir, Temmuz ayında da Güney Avrupa’da faaliyet gösteren hızlı teslimat servisi Blok’u satın almıştı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ