Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Gigi Hadid-Zayn Malik çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu - Magazin haberleri
        1

        İlişkilerini bir dargın bir barışık yaşayan dünyaca ünlü model Gigi Hadid ile şarkıcı Zayn Malik bu kez aşklarını bir bebek ile taçlandırdı.

        2

        Sevgilisi Malik'ten yaklaşık 20 haftalık hamile olan Hadid'in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu.

        3

        TMZ'de yer alan habere göre; Hadid-Malik çiftinin bir kızı olacak. Podyumların aranan modellerinden biri olan Gigi Hadid, şarkıcı Zayn Malik'ten daha önce 3 kez ayrılmış ve 4 kere barışmıştı.

        4

        Geçtiğimiz günlerde çifte yakın bir kaynak ise ET'ye verdiği röportajda, "Gigi bir süre sırrı yalnızca ailesiyle ve arkadaşlarıyla paylaştı. Çift ve aileleri çok mutlu" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        Bir kaç gün önce 25 yaşına basan Hadid, mutluluğunu şu sözlerle dile getirmişti:

        Benim için bugünü özel hale getiren, tüm dünyadan sevgilerini hissettiğim karantina ailemle en güzel 25'inci yaş günü kutlaması.

        6

        "25 YAŞ GÜNÜMÜ ASLA UNUTMAYACAĞIM"

        Bu zamanlar gelecekte beraberlik için bizi daha da minnetar hale getirecek. Herkese doğum günü mesajları için teşekkürler. 25'nci yaş günümü asla unutmayacağım.

        7

        "BİR GÜN AİLE KURACAĞIM"

        Öte yandan Hadid, geçtiğimiz aylarda gelecek planlarıyla ilgili, "Sanırım yaşlanırken... Bir gün bir aile kuracağım ve her zaman modellik yapacak mıyım bilmiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        "BELKİ DE BÜTÜN GÜN YEMEK PİŞİRİRİM"

        Gigi Hadid, "Belki de bütün gün yemek pişirmekle meşgul olurum" diyerek bütün hayatının moda üzerine kurmak konusunda kararsız olduğunu gözler önüne sermişti.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ