Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ ve Malatya’da meydana gelen 6,8’lik depremin ardından Giresun’da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 2 okulun ardından Çamoluk ilçesinde de iki okul için güçlendirme kararı alındı.

        Çamoluk Kaymakamlığı alınan karar sonrası sosyal medya hesabından açıklama yayımladı.

        Yapılan açıklamada, “İlçemizin birinci derece deprem bölgesi olmasından dolayı okullarımızda yapılacak olan güçlendirme çalışması nedeniyle ilçemiz Gazi Ortaokulu ve Şehit Emrah Sağaz İmam Hatip Ortaokulu boşaltılarak Anadolu İmam Hatip Lisesine taşınmış olup, öğrencilerimiz 06/02/2020 tarihinden itibaren eğitim öğretime burada devam edeceklerdir” denildi.

        Öte yandan iki okuldaki toplamda 170 öğrencinin öğrenim gördüğü güçlendirme işleminin bitmesinin ardından yapılacak olan incelemeyle yeniden okulların eğitime açılacağın öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler