Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Gomis zirveye çıktı! Gol krallığı değil ama... - GS haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray'ın golcüsü Gomis de atmaya devam ediyor.

        2

        Yaz aylarında Icardi ve Seferovic transferleriyle rotasyondaki yeri sorgulanan 37 yaşındaki golcü, sarı-kırmızılıları sırtlamayı da sürdürüyor.

        3

        İstanbulspor'la oynanan maçta 3 puanı getiren golleri kaydeden Gomis, Ankaragücü maçında da galibiyet golünü kaydetti.

        4

        SONRADAN DA GİRSE 11'DE DE OYNASA MAÇ KAZANDIRIYOR

        Okan Buruk'un sezon başında santrfordaki tercihi Haris Seferovic olurken Gomis az süre aldığı karşılaşmalarda dahi maç kazandıran golleri attı.

        5

        İlk haftadaki Antalyaspor deplasmanında oyuna son anlarda giren tecrübeli yıldız ayağının tozuyla galibiyeti getirdi.

        6

        Antalyaspor karşısında 2 dakika oynamasına rağmen katkı sağlayan Gomis, Ümraniyespor deplasmanında da aynı senaryoyu hayata geçirdi.

        7

        Oyuna 78'de Seferovic'in yerine giren 37 yaşındaki futbolcu 86'da yine galibiyet golünü kazandırdı ve sarı-kırmızılıları tökezlediği süreçte hayatta tuttu.

        8

        GAZİANTEP VE KASIMPAŞA MAÇLARINDA 1-0 GERİDEYKEN SAHNE ALDI

        Gaziantep FK maçında ise sarı-kırmızılılar 1-0 gerideyken sahne alan Gomis skoru 1-1'e getiren golü kaydederken Kasımpaşa deplasmanında da 20. dakikada skoru 1-1'e taşımıştı.

        9

        İstanbulspor maçında 15 ve 37. dakikalarda sahne alarak 3 puanı getiren isim olan Gomis, Ankaragücü karşısında da skor 1-1'ken Galatasaray'ı öne geçirdi.

        10

        Bu sezon forma giydiği 13 maçta 7 gol kaydeden Gomis, gol krallığında gerilerde olsa da takıma kazandırılan puan tablosunda ise zirvede yer alıyor.

        11

        EN ÇOK PUAN KAZANDIRAN OYUNCU

        Söz konusu maçlardaki 7 golüyle Galatasaray'a 13 puan kazandıran tecrübeli oyuncu, Opta'ya göre bu sezon Süper Lig'de attığı gollerle takımına en fazla puan kazandıran futbolcu oldu.

        12

        Gol krallığında beşinci sırada yer alan Gomis'in önünde ise 8 golle Batshuayi, 9 golle Mbaye Diagne ve Fabio Borini, 10 golle Haji Wright, 13 golle ise Enner Valencia bulunuyor.

        16
        17
        18

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ