Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe: 4 - Yeni Malatyaspor: 5 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri

        Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe'yi penaltılar sonucunda toplamda 5-4'lük skorla eleyerek Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi ve Galatasaray'ın rakibi oldu. 1-0'ın rövanşında ev sahibi ekip 72.dakikada Jerome'un attığı golle maçı uzatmalara taşıdı. Uzatma dakikalarında gol olmayınca mücadelede seri penaltı atışlarına geçildi.

        Evkur Yeni Malatyaspor, penaltı vuruşlarında Guilherme, Aleksic, Pereira, Rahman ve Ahmet ile hata yapmadı ve 5 gol kaydetti.

        Göztepe'de ise Borges, Serdar Gürler ve Ngando penaltı vuruşlarını gole çevirirken Titi penaltı vuruşundan yararlanamadı.

        Göztepe maça hızlı başladı. Henüz ikinci dakikada Alpaslan Öztürk gol fırsatını değerlendiremedi. Ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Alpaslan Öztürk tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmadı.

        REKLAM

        Dakikalar 32'yi gösterirken sarı-kırmızılılar bir kez daha gole yaklaştı: Ceza sahası içi sol çaprazından Deniz Kadah tarafından çekilen şut dışarı çıktı.

        Karşılaşmanın 35. dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan Danijel Aleksic, sağ çaprazdan vuruşunu yaptı, kaleci Beto kurtardı.

        Mücadelenin ilk 45 dakikası, 0-0'lık eşitlikle tamamlandı.

        Sarı-kırmızılılar ikinci yarıya da hızlı başladı: 47. dakikada sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Serdar Gürler ceza sahasına ortasını yaptı ancak savunma topu uzaklaştırdı.

        GÖZTEPE DİREĞE TAKILDI!

        Göztepe'de Nabil Ghilas, 52. dakikada gole yaklaştı ancak futbolcunun çektiği şut direkten döndü!

        BERKAN KESTİ, JEROME ATTI!

        Dakikalar 73'ü gösterdiğinde Göztepe 1-0 öne geçti. Ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşta topun başına Berkan geçti. Berkan'ın ortasında Jerome, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

        Ev sahibi ekip, 83. dakikada farkı 2'ye çıkarmaya yaklaştı: Deniz Kadah önemli bir pozisyonu değerlendiremedi. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktada topla buluşan Deniz Kadah tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engellendi.

        Maçın kalan dakikalarında gol olmayınca karşılaşma uzatmalara kaldı.

        İki uzatma devresinde de gol sesi çıkmayınca seri penaltı atışlarına geçildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ