Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gülperi 3. yeni bölüm fragmanı! Gülperi'den gözyaşlarına boğan sahne

        Show TV’de ekrana gelen, yapımını Tims&B'nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı "Gülperi"nin yeni bölümünden yayınlanan sahne izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

        Dijital mecralarda yayınlanan ön izlemede; Gülperi'nin küçük oğlu Can'ın ilk kez annesine sarılması izleyenleri derinden etkiledi. Can'ın annesine moral verdiği sahnede "Sen söylerdin, her şey geçer diye!" sözleri Gülperi'yi gözyaşlarına boğdu. Gülperi'nin ilk kez oğluna sarıldığı, öpüp kokladığı anlar izleyenlerin yüreklerine su serpti.

        GÜLPERİ YENİDEN YAKUP TAŞKIN'IN GELİNİ OLACAK MI?

        Dizinin ekrana gelen ikinci bölümünde; Yakup Taşkın'ın, Gülperi'ye yaptığı teklif izleyenleri şaşırttı. Yakup Taşkın, oğlu Ejder'le evlenmesini ya da Bedriye'yi gelin vereceğini söyleyerek Gülperi'den seçim yapmasını istedi. Büyük merakla beklenen yeni bölümde Gülperi'nin vereceği karar heyecanla bekleniyor. Gülperi, çocuklarıyla bir arada olmak için Ejder'le evlenerek kendini feda edecek mi ya da Bedriye'nin Ali'yle evlenmesine göz mü yumacak? soruları dizinin yeni bölümünde cevap bulacak.

        REKLAM

        Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği "Gülperi" nefes kesici yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00'de Show TV'de!

        GÜLPERİ 2. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ