Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu'nun hayatını kaybettiği kazanın ayrıntıları ortaya çıktı
Eşine kızan emlak danışmanı Buğra Erdem aracını 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde durdurarak araçtan indi ve yürümeye başladı. Motosikletçi Barkın Bayoğlu, Erdem'e çarptı
ABONE OLİstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde dün akılalmaz bir kaza yaşandı. Motosiklet dünyasının ‘Altın Elbiseli Adam’ olarak tanıdığı Barkın Bayoğlu ve emlak danışmanı Buğra Erdem yaşamını yitirdi.
Avrupa çıkışında gece saat 01.10’da meydana gelen kaza görgü tanıklarının iddiasına göre şöyle gelişti: Emlak danışmanı Buğra Erdem, aracıyla Anadolu yönünde seyir halindeyken birden aracını durdurarak indi ve yürüyerek karşı şeride geçti. Bu sırada köprüde motosikletiyle Avrupa yönüne seyir halinde olan Güvenli Motosiklet Sürüş Teknikleri Uzmanı Barkın Bayoğlu, Buğra Erdem’e çarptı. Kontrolü kaybeden Bayoğlu, bariyerlere çarparken motosiklet de Ortaköy ayrımındaki refüje çarparak durabildi. Erdem’in hayatını kaybettiği belirlenirken, Bayoğlu da hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Bayoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.