Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Samsun'dan denizde kaybolan ağabeyi için ağıt yakan kızın sözleri yürekleri dağladı

        Olay bugün Atakum İlçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Yusuf Ozan Genç ailesi ve yakınlarıyla birlikte deniz kenarına geldi. Kızkardeşi Kardelen Genç ve diğer aile biriyleri ile denize giren talihsiz genç bir süre sonra akıntıya kapılarak sürüklenmeye başladı.

        Olayı gören vatandaşlar dalgalı denizde yardım etmek istedi ancak başarılı olamayınca Yusuf Ozan Genç gözden kayboldu.

        İhbar üzerine olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı dalgıçlar ile Sahil Güvenlik karadeniz Bölge Komutanlığı'na bağlı ekipler denizde kaybolan genci botla ve deniz dibine dalarak yaklaşık 4 saat süresince arama çalışmalarını sürdürdü ancak bir sornuç alınamadı.

        Yakınlari ise gözyaşlarına boğiugldu. Bu sırada kıyıda bekleyen Yusuf Dzan Genç'in kızkardeşi Kardelen Genç gözyaşları arasında, "Ağabeyim ne olursun çık gel. Kumbaramı seninle paylaşacam. Birazdan ağabeyim çıkıp gelecek ve 'şaka yaptım' diyecek" diyerek ağıt yakması yürekleri dağladı. Yusuf Ozan Genç'i arama çalışmalara hava kararana kadar devam edeceği, bulunamaması halinde arama çalışmalarına yarın devam edileceği belirtildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ