Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tabancayla oynarken birlikte alkol aldığı arkadaşını öldürdü

        Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde 38 yaşındaki Sıddık A. birlikte alkol aldığı arkadaşı 36 yaşındaki Hakan Zengin'i iddiaya göre tabancayla oynarken kalbinden vurdu. Zengin olay yerinde yaşamını yitirirken, kaçan Sıddık A. aranıyor.

        Olay, dün gece merkez Osmangazi İlçesi Alemdar Mahallesi Filiz Sokak'ta meydana geldi. Hakan Zengin, kardeşi Turhan Zengin ile birlikte kaldıkları eve arkadaşları Sıddık A.'yı da çağırarak birlikte alkol almaya başladı. İddiaya göre sohbet sırasında Sıddık A. belinde bulunan tabancayı çıkararak, arkadaşlarına doğrultup şakalaşmaya başladı.

        Silahın aniden ateş alması sonucu Hakan Zengin kalbinden vuruldu. Turhan Zengin kardeşine müdahale ettikten sonra polis ve 112'ye haber verdi. Sıddık A. ise tabancasıyla birlikte kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Hakan Zengin'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

        'SİLAHI BELİNE KOYMASINI İSTEDİM'

        Turhan Zengin verdiği ifadede, alkol alıp sohbet ederken Sıddık A.'nın belindeki silahı çıkarıp kendileriyle şakalaşmaya başladığını belirterek, "Silahı beline koymasını istedim. Ama bu sefer de bana doğrultu. Daha sonra elindeki silah aniden ateş aldı. Kardeşime isabet etti. Elimle bastırarak kanı durdurmaya çalıştım" dedi.

        Polis, arkadaşını vurduktan sonra kaçan Sıddık A.'yı arıyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ