Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kentte bugün

        Aslı ÖZTÜRK / GAZETE HABERTÜRK

        KONSER

        Türk rock müziğinin güçlü sesi Şebnem Ferah, en sevilen şarkılarıyla saat 21.00’de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda...

        Halil Sezai, birkaç ay önce yayımladığı “Ervah-ı Ezel” albümü ve sevilen hit parçalarıyla, saat 22.00’de Jolly Joker İstanbul sahnesinde.

        Rock müziğin eski gruplarından Vega, 22.30’da Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde sevenleriyle buluşuyor.

        TİYATRO

        Tiyatro Sahnesiz; Ilan Hatsor’ın kaleme aldığı, üç Filistinli erkek kardeş arasında geçen trajik bir olayın sergilendiği Maskeliler oyunuyla saat 20.30’da Gri Sahne’de.

        Kaan Erkam’ın yazıp oynadığı aşkla dalga geçen, Kadınlar Erkekler İlişkiler ve Çelişkiler, 19.30’da Oda Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

        SERGİ

        Anel Grup’un sanata ve sanatçıya verdiği önem doğrultusunda hizmete açtığı Galeri’de yer alan “Teneffüs” sergisi 22 Eylül’e kadar görülebilir.

        Vahap Avşar’ın Kayıp Gölgeler sergisi, AND Yayınevi’nin kartpostal arşivinden seçili fotoğraflardan oluşuyor. Sergi 27 Eylül’e kadar Salt Beyoğlu’nda.

        AKTÜEL

        Beylikdüzü Taş Heykel Sempozyumu başladı

        Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği 2. Uluslararası Beylikdüzü Taş Heykel Sempozyumu başladı. Makedonya, İspanya, Şili, İtalya, Romanya ve Türkiye’den toplam 12 heykeltıraşın katıldığı sempozyum, bir ay boyunca Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı’nda oluşturulan alanda devam edecek. Eserler arasında “Yolcu, Dıştan İçe, İçten Dışa” adındaki çalışmalar yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ