Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bir gecede 11 araç kundaklandı

        İstanbul'un Beyoğlu ilçesi Fetihtepe Mahallesi Çınar Sokak'ta park halindeki 6 otomobil kundaklandı. Yanan araçlara itfaiye ekipleri müdehale ederek söndürdü.

        Edinilen bilgiye göre olay, Fetihtepe Mahallesi Çınar Sokak'ta meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, gece saat 04:30 sıralarında park halinde bulunan 6 aracı ateşe verdi. Uykularından uyanan ve araçlarının yandığını gören mahalle sakinleri kendi çabaları ile yanan araçları söndüremeyince itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan araçları söndürerek soğutma çalışması yaptı. Yangın sonrası araçlar kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri sokak içersinde ve araçlarda detaylı inceleme yaptı. Olay sonrası polis, araçları yakan kişi ya da kişileri yakalamak için bölgeye akrep diye tabir edilen zırhlı araçla gelerek geniş çaplı çalışma başlattı.

        BAŞKENT'TE PARK HALİNDEKİ 2 OTOMOBİL KUNDAKLANDI

        ANKARA - Başkent'te, park halinde bulunan 2 otomobil, kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından kundaklandı. Bir hafta önce aynı bölgede park halindeki 3 aracın, yine kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandığı öğrenildi.

        Olay, saat 01.00 sularında Çankaya'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ziya Oralay Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın açık otoparkındaki 2 otomobil, kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından kundaklandı. Yangını gören mahalleli, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

        İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etti. Araçlardan biri kullanılamaz hale gelirken, diğer araçta maddi hasar oluştu. Bir hafta önce aynı bölgedeki başka bir apartmanın otoparkında bulunan 3 aracın, kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandığı öğrenildi. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

        ADANA'DA DA 3 ARAÇ YAKILDI

        Adana'nın Ceyhan ilçesinde 3 otomobil kimliği belirsiz kişilerce gaz yağı dökülerek kundaklandı. Olay saat 21.30 sıralarında Ceyhan ilçesine bağlı Kaltakiye mahallesi Sabitoğlu caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Hasan Anadolu'ya ait 51 KG 779, Barbaros Sancak'a ait 34 BJ 0926 ve Ferit Köksal'a ait 01 BOD 41 plakalı araçlara gazyağı dökerek ateşe veren kişi yada kişiler araçları kundakladıktan sonra kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçları söndürdü.

        POLİS MAHALLEYİ ABLUKAYA ALDI

        Durumu fark eden mahalle sakinlerinin polis ve itfaiyeye haber vermeleri üzerine mahalleye çok sayıda ekip sevk edildi. Ceyhan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler mahalle çevresinde geniş güvenlik önlemi alarak şüpheyiyerin yakalanması için çalışma başlattı. 3 otomobildeki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay yeri inceleme ekipleri araçların çevresinde ve sokak üzerinde yaptığı incelemede, araçların gazyağı dökülmek suretiyle bir sopa yardımıyla ateşe verildiğini tespit etti.

        CİHAN/AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ