Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Beyzbol sopasıyla dövüp üçüncü kattan attılar

        Mustafa ŞEKEROĞLU/İSTANBUL

        İstanbul’da 21 yaşındaki sevgilisini kaçırmaya giden Fatih Bölük (23), kızın yakınlarına yakalandı. Kızın babası ve amcası, beyzbol sopasıyla dövdükleri Bölük’ü üçüncü kattan aşağı attı. Olay, Esenler Tuna Mahallesi’nde meydana geldi. “Evimize hırsız girdi, kaçarken de üçüncü kattan düştü” ihbarıyla bir eve giden polis, olaydan şüphelendi.

        Hastanede yoğun bakıma alınan Bölük’ün aslında Tekirdağ’da oturduğu, hırsızlık için girdiği iddia edilen evde oturan 21 yaşındaki C.K. adlı kızla sevgili olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre iki sevgili birlikte kaçma planı yaptı. Akrabaları ile aynı apartmanda yaşayan C.K., babasının alt kattaki akrabalarına gitmesi üzerine sevgilisini eve çağırdı.

        O sırada eve gelen baba İ.K., amca K.K. ve genç kızın halasının oğlu T.T., Fatih Bölük ile karşılaştı. 3 kişi, beyzbol sopasıyla dövdükleri genci üçüncü kattan aşağı attı. Baba İ.K., amca K.K. ve T.T. gözaltına alınırken, genç kız sığınma evine teslim edildi. C.K. olayı doğrularken, şüpheliler suçlamaları reddetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ