Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İrlandalı boksöre yerli rakip çıktı! Tekme tokat park kavgası kamerada

        Kartal'da park yeri yüzünden çıkan kavgada kendisine tekme atmaya çalışan genç şahsı tek yumrukla yere seren yaşlı adam akıllara İrlandalı Boksörü getirdi. Tüm bu yaşanan kavga anı ise kameralara saniye saniye yansıdı.

        ÖNCE TARTIŞTILAR SONRA TEKME TOKAT KAVGA ETTİLER

        Kartal'da bir iş yeri sahibi, dükkanının önüne park ettiği için kendisinde yaşça oldukça küçük olan araç sahibiyle tartışmaya başladı. Araç sahibi aracının dükkan önünden kaldırmayınca tartışma daha da büyüdü. Ağız dalaşı kısa süre sonra tekme ve yumruğa yerini bıraktı. Araç sahibi genç şahıs iş yeri sahibine tekme atmaya çalıştı. Bu sırada iş yeri sahibi adam tek yumrukla şahsı devirdi. Yerden sinirli bir şekilde kalan araç sahibi ise kendisine yumruk atan şahsa doğru koşarak yumruk ve tekmelerle saldırdı. İş yeri sahibi aldığı darbelerle yere yığılırken, tartışma vatandaşların araya girmesiyle son buldu.

        Saniye saniye cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde araç sahibi iş yeri sahibine doğru koşuyor. Şahsı tam tekme atacakken iş yeri sahibi yumruğuyla şahsı yere deviriyor. Bu kez araç sahibi şahıs iş yeri sahibi vatandaşı tekme ve yumruklarla yere düşürüyor. Vatandaşların araya girmesiyle kavga son buluyor.

        AKILLARA İRLANDALI BOKSÖR GELDİ

        Yaşlı adamın kendisinden yaşça oldukça küçük şahsı tek yumrukla devirmesi ise akıllara İrlandalı Boksörü getirdi. Aksaray'da esnaf ile kavga eden Kuveyt asıllı İrlandalı boksör Mohammed Fadel Dobbous tek yumrukla kendisine saldıran esnafı yere sermiş, kavga görüntüleri hem Türkiye'de hem de dünyada büyük yankı uyandırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ