Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem BOLU'DA FECİ KAZA

        Kazada, otomobilde bulunan ve isimleri henüz belirlenemeyen 7 kişi olay yerinde öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Yaralı, Bolu Köroğlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

        Otomobil içinde sıkışan cesetleri, Bolu Belediyesine ait kaza kırım ekipleri hurda haline gelen aracı parçalayarak çıkarttı. Kazada hayatını kaybedenlerin kimliklerinin tespiti için çalışma yapılıyor.

        Otobüste bulunan yolcular ise başka otobüslerle İstanbul'a gönderildi.

        Otobüs yolcuları, otomobilin bir anda otobüsün önüne geçtiğini belirterek, ''Otobüs, otomobile çarptı ve otomobil sürüklenmeye başladı. Otobüsün otomobile çarpmasıyla birlikte, otobüs sağa sola gitmeye başladı. Biz otobüsün devrilmesinden çok korktuk. Otobüs daha sonra, güçlükle durdu. Devrilmiş olsaydı büyük bir facia yaşanacaktı'' diye konuştular.

        KAZADA YAŞAMINI YİTİRENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

        Edinilen bilgiye göre kazada hayatını kaybeden 7 kişinin, Bolu'da kafe işleten Fatih Özboyacı, Özge Özkul, İsmail Tok, Ahmet Kilitçi, Hayriye Türkoğlu, Eyüp Yaman ve 11 yaşındaki Öncay Yaman olduğu belirlendi. Kazada yaralanan Mehmet Adal (26) ise, kaldırıldığı Baysal Bolu Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ