Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem "26 yıldır bitirilmeyen terörü, 365 günde bitireceğiz"

        Pamukoğlu, partisinin yarın İskenderun'da yapacağı mitinge katılmak üzere geldiği ilçede, Sun Otel'de düzenlediği basın toplantısında, ''İktidar partisini ülkeyi yönetememekle, muhalefeti de görevini yapamamakla'' eleştirdi.

        Referandumda ''hayır'' diyeceklerini, sloganlarının ''Ne Şam'ın şekeri, ne de bunların paketi, tamamına hayır'' olduğunu ifade eden Pamukoğlu, ''Herkes konuşuyor. Ama bu ülkenin kaynakları nasıl talan edildi? Asıl mesele bu, ama konuşmalara bakın tam bir orta oyunu'' dedi.

        Pamukoğlu, 26 yıldır bitirilemeyen terörü, 365 günde bitireceklerini savunarak, şöyle devam etti:

        ''Bir mücadele 26 yıldır devam ediyorsa, bunun kazananı veya kaybedeni yoktur. Biz yılanı ezemedik, ne başını, ne belini, ne kuyruğunu. Dış siyaset fiyasko, istihbarat kötü, örgütlenme uygun değil. Sonuç sıfır. Hükümet, sorunları çözmede başarısız. ABD ile AB'nin de artık iktidar partisinden istifade etmeyeceğine inanıyorum.''

        Pamukoğlu, yarın İskenderun Anıt Alanı'nda partisince düzenlenecek mitingde halka hitap edecek.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ