Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Otomobil otobüs durağına girdi

        Bursa'da alkollü oldukları iddia edilen içinde üç kişinin bulunduğu otomobil aşırı hız sonucu önce otobüs durağına çarptı daha sonra elektrik direğine çarparak durdu.

        Otobüs durağında kimsenin bulunmaması büyük bir faciayı önledi. Kaza Merkez Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi Sırameşeler Metro İstasyonu önünde saat 05.30'da meydana geldi. Acemler istikametinden şehir merkezi yönüne gelmekte olan sürücü Turgay Ay(24) yönetimindeki 16 FS 689 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolda bulunan otobüs durağına çarptıktan sonra sürüklenen otomobil elektrik direğinide yerinden söktünden sonra durabildi.

        Araç içinde bulunan Ferhat Çelik (25) ve Vedat Aydın (33) kırılan camlardan fırlayarak yol ortasına savrulurken, sürücü Turgay Ay ise direksiyon başında sıkıştı.Çevredeki vatandaşların ihbari üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Çelik ve Aydın'ı Muradiye Devlet Hastanesine Kaldırdı. Araç içerisinde sıkışan Ay'ı ise çevrede bulunan vatandaşlar kurtarma ekiplerinin gelmesini beklemeden camları ve kapıları kırarak sıkıştığı yerden çıkarıp sedyeye koyarak 112 Acil Servis Ambulansı'na taşıdılar.

        Kazayı gören vatandaşlar otobüs durağında kimsenin bulunmamasının faciayı önlediğini belirterek, kaza yapan araç sürücüsünün aşırı hız yaptığını direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra önce otobüs durağına ardından elektrik direğine vurduğunu söylediler. Polis ekipleri çevrede yaptığı araştırmada bira şişeleri bulurken. kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ