Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Polis memuru kendini vurdu

        ERAY EROLLU/ AHT

        İstanbul Pendik'te bir kahvehaneye ateş açıldığı ihbarının ardından saldırganları kovalayan bir polis memuru, beylik silahıyla kaza sonucu kendini vurdu. Bacağından yaralanan polis memuru Oğuzhan Kahraman tedavi altına alınırken, polis ekipleri, kahvehaneye ateş açanları yakalamak için bölgede çalışma başlattı.

        Pendik Kurtköy Gül Sokak'da saat 02.00 sıralarında meydana gelen olay edinilen bilgiye göre şöyle gelişti. İddiaya göre, bir kahvehaneye silahlı saldırı olduğu ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis memurları, bir kişinin elinde tabanca koştuğunu görünce peşine düştü. "Dur" ihtarına uymadan kaçmaya devam eden kişi, elindeki silahı da yere attı.

        Polis memurlarından Oğuzhan Kahraman silahı yerden alıp polis aracına bindiği sırada elindeki beylik tabancası kazara ateş aldı. Kahraman silahından çıkan kurşunun sol bacağını sıyırması sonucu hafif şekilde yaralandı. Polis memuru meslektaşlarının olay yerine çağırdığı ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisi yapılan polis memuru kısa süre sonra taburcu oldu. Sivil ve resmi polisler kahvehane baskınını gerçekleştiren ve polisten kaçan şüpheliyi bulmak için bölgede geniş çaplı araştırma başlattı.

        Ekipler, Pendik Kurtköy'de özel bir hastanede olayla ilgisi olduğu iddia edilen 1'i silahla hafif yaralanmış 4 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların üzerinde yapılan aramalarda iki adet bıçak ele geçirildi. Polis olayla ilgili araştırmayı derinleştirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ