Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gaziantep'te feci kaza!

        Yusuf KILIÇ / AHT

        Gaziantep'te tarlalarındaki fıstığı toplamaktan dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, kamyonun altında kaldı. Kamyon altında bir süre sürüklenen otomobilde bulunan 12 yaşındaki çocuk öldü, annesi ve iki ağabeyi yaralandı.

        Kaza dün gece saat 23.30 sıralarında Gaziantep–Oğuzeli Karayolu üzerinde meydana geldi. Ramazan Ö. (28) yönetimindeki 79 DK 059 plakalı kamyon, aynı yönde önünde seyreden Abdullah İ. (21) idaresindeki 27 N 6325 plakalı otomobile arkadan çarptıktan sonra bir süre sürükledi. Kamyonun altında sürüklenen otomobil yol kenarındaki bir ağaca çarparak hurda yığını haline gelirken, kamyon ise ağaçları ve elektrik direklerini devirdikten sonra tarlanın içerisindeki bir reklam panosuna çarparak durabildi. Kazada otomobilde bulunan anne Aliye İ. ile oğulları Abdullah, M.İ. ve 12 yaşındaki Mehmet İ. yaralandı. Yoldan geçen sürücülerin kazayı görerek haber vermeleri üzerine olay yerine polis, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar ambulanslarla Dr. Ersin Arslan ile 25 Aralık Devlet Hastanelerine kaldırıldı. 12 yaşındaki Mehmet İ. hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Tedavi altına alınan 3 yaralının ise hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi. Ailenin Oğuzeli ilçesine bağlı Akçamezra köyündeki tarlalarından fıstıklarını topladıktan sonra Gaziantep'e döndükleri öğrenildi.

        Bu arada, kazadan yara almadan kurtulan kamyon sürücüsü Ramazan Ö. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

        KOPAN ELEKTRİK TELLERİNDEN ÇIKAN YANGINI VATANDAŞLAR SÖNDÜRDÜ

        Öte yandan kamyonun çarptığı elektrik direğinin devrilmesi sonucu kopan tellerden çıkan kıvılcımlar tarladaki kuru otların tutuşmasına neden oldu. Yoldan geçen sürücüler tutuşan otları söndürdü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ