Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Başkan Kocaoğlu'ndan Twitter çıkışı!, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan Twitter tepkisi

        Bergama mitinginde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sosyal medyaya yapılan müdahaleyi eleştirerek, "Dünyada bir Çin'de bir de Türkiye'de twitter kapatıldı. Demokrasinin, insanların haklarının, hukukun olduğu hiçbir ülkede böyle bir şey yapılamaz" dedi.

        İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aziz Kocaoğlu, Bergama Cumhuriyet Meydanı'nda binlerce Bergamalı'ya seslendi. Haluk Levent Konseri ile başlayan mitingde vatandaşların tezahuratlarıyla kürsüye gelen Başkan Kocaoğlu, Bütünşehir Yasası ile birlikte Bergama, Dikili ve Kınık'a hizmet edeceklerini belirterek, Bergama Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Gönenç'in 30 ilçe belediye başkanı arasında en başarılı belediye başkanlarından biri olduğunu, Bergamalılar'ın başkanlarıyla gurur duyması gerektiğini söyledi.

        Bakırçay havzasında gerçekleştirmeyi planladıkları yatırımlara ilişkin kısa bir bilgi aktaran Başkan Kocaoğlu, Bergama Organize Sanayi Bölgesi'nin bugüne kadar faaliyete geçemediğini belirterek iller arasındaki teşvik uçurumuna dikkat çekti.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ