Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (25 Mart 2019 Pazartesi)
        1

        Ay sabah 5.10-9.10 arasında boşlukta kalıp Yay burcuna ilerliyor. Tarihi konulara ve eski bilgilere merakın artacağı bir gündeyiz. İlk görünüm Kiron ve ardınan Güneş ile gerçekleşiyor. Yolculuk planları yapmak, sosyal organizayonlara dahil olmak için gün verimli. Bugün işbirliği gerektiren konular, ortak kararlar önem kazanacaktır. Öfke, depresif duygular, tatminsizlik yaşanabilir. Hedef odaklı davranmak önemli. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Kızıl kahve

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Sabah saatlerinde süren yönsüzlük, öğlen itibari ile yerini projelere bırakacak. Akşama kadar enerjiniz yüksek ancak tatminsiz tutumlar artabilir. Ani seyahat planları, uluslararsı konularda hareket beklenen haberlerde gelişmeler olası.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Güne sebepsiz gerginlikle başlayabilirsiniz. Öfkeyi sağaltmak önemli. Öğleden sonra sosyal gruplar, ortaklar veya iş arkadaşlarıyla ortak karar alınacak durumlarda fikir çatışmaları yaşanabilir. Yanlı davranmaktan kaçının.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Sabah saatlerinde önemli işlere yoğunlaşma arzunuz karşılanmayabilir. Öğlene doğru enerjiniz artacaktır. Ani gelişen olaylar ilişkilerde gerginlikler olası, dengenizi koruyun.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu tarihi konularla meşgul olabilirsiniz. Günlük işler hızlı ancak dengesiz ilerleyecektir. Akşamüstü gelen haberleri teyit etmeden plan yapmayın. Maddi konularda gelişmeler olası.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu romantik konulara yoğunlaşabilirsiniz. Hedeflerinizi tespit ederken ortak kararları gözetmeniz önemli. Çocuklarınız varsa sevindirici haberler alabilirsiniz. Finansal konularda gelişmeler olası.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu başkalarının ihtiyaçları sizi meşgul edebilir. İlişkilerde sevecen ve empatik tutumlar önemli. Çalışmanın verdiği yorgunluk ve beklentiler sizi zorlayacaktır. Öğleden sonra ev ve aile konularında gelişmeler olası.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Sabah saatleri duygu durumunuz dengesiz. Güne yorgun başlıyorsanız kısa molalar önemli. Öğlene doğru artan enerji ile sosyal gruplarda olmak size iyi gelecektir. Gün boyu tutamayacağınız sözler vermeyin.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Finansal konularda hareket söz konusu. Romantik konularda tedbir önemli. Ertelenmiş işlerde ani gelişmeler yaşanabilir. Gün boyu hedef odaklı tutumlar önem kazanıyor öfkeye dikkat edin.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Sabah saatlerinde güne yorgun başlayabilirsiniz. Akabinde artan enerji ile yenilenen güven duygusu size iyi gelecektir. Enerji aniden yükseldiği için gerginlik, yönsüzlük olabilir. Plan dahilinde ilerlemek faydalı olur.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Sabah erken saatlerden yakınlarınızın sağlık işleriyle meşgul olabilirsiniz. Günlük işlere yoğunlaşmak öğlene doğru mümkün olacaktır. Kendinizi, becerilerinizi göstermek için imkanlar var.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Plansız organizasyonlar gelişebilir. Günün ilk yarısında onaylanma arzunuzla öfkeli söylemlerde artış olası. Bugün yeni insanlarla tanışma imkanı olabilir. Önemli işleri öğleden sonra organize edin.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Kariyer hedeflerinizi yeniliyorsunuz. Değişiklik yavaş yavaş beliriyor, işbirliği koşullarına uyum sağlamak önemli. Gün içinde romantik konularda hassasiyetler yaşanabilir. Yakınlarınızdan beklediğiniz haberler akşamüstü gelecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ