Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (3 Haziran 2019 Pazartesi)
        1

        Ay İkizler’de, haftanın ilk günü Yeni Ay var. İlerleyen saatlerden Neptün ile görünümde olacak. Sezgisel düşünce ve ifadede artış olası. Uzun vadeli işlerde kontrol ve ayrıntılı düşünme önem kazanıyor. Hayaller ve yenilenen hedefler enerjiyi artırıyor. İçsel gücü açığa çıkaran bir Yeni Ay sürecindeyiz. Bir amaca odaklanmak önem kazanıyor. Eğitim, sanat ve medya konularında gelişmeler yaşanabilir. Gün boyunca çocuksu neşe veren işlerle uğraşacağız. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Gümüş Gri

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni Ay'da içsel gücü açığa çıkaran imkanlar gelişiyor. Gün boyu yakın çevre vasıtasıyla sağlanan kazanımlarınızı değerlendirin. İçsel karmaşa, şüphe gerçeklerden kaçma arzusuna karşı tetikte olun.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni Ay’da finansal konularda gelişmeler yaşanabilir. Uzun vadeli üretim planları, yatırım konuları söz konusu. Kendini olduğundan farklı gösteren insanlara karşı tedbir önemli.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu hayallerinizi gerçekleştirme imkanları beliriyor. İlişkilerden alacağınız destek size güç verecektir. Kariyer alanında bütünü görmeden hareket etmeyin.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün pratik ve uygulanabilir fikirler gelişiyor. İş, günlük rutinler ve sağlık konusunda sizi memnun edecek olaylar söz konusu. Zaman zaman beliren yönszülük sizi aşağı çekmesin.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni Ay’da sosyal bilinirlik, grup çalışmaları önem kazanıyor. Zaman zaman kafa karışıklığı ve yönsüzlük duygusu artsa da üretim içinde olmaktan vazgeçmeyin. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni Ay’da kariyer, sosyal bilinirlik konularında gelişmeler yaşanabilir. Bu dönemde tutamayacağınız sözler vermekten, yerine getiremeyeceğiniz anlaşmalardan uzak durun.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni Ay’da hukuk, uluslararası konular veya yükseköğretim alanında gelişmeler olası. Bugün yenilenen ihtiyaçlarınıza uygun koşulları yaratıyorsunuz, biraz daha sabır ve temkin gerekiyor.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni Ay’da finansal konularda hassasiyet önem kazanıyor. Kriz yönetimine dikkat etmek ve spekülatif söylemlerden kaçınmak pozitif bilgiye yoğunlaşmak faydalı olur.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni Ayda ilişkiler, anlaşmalar konularında gelişmeler yaşanabilir. Gün içinde artan enerji ile pek çok işi eş zamanlı yapmak isteseniz de sınırları hatırlatan olaylar gelişebilir.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni Ay’da iş ve rutinler konularında gelişmeler olası. Daha iyisine ulaşma ve kendinizi gösterme arzunuz artıyor ancak zihinsel kısır döngü içinde kalabilirsiniz, denge önemli.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni Ayda aşk, romantik konular, yaratıcı beceriler alanında gelişmeler olası. Gün boyu finansal konulardaki beklentinizin günün gerçeklerine uygun olması önem kazanıyor.