Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Güzellik kraliçesi bacağını kaybetti ama gülümsemekten vazgeçmedi
        1

        2011 yılında Miss Kolombiya seçilerek ülkesini Miss Universe 2012'de temsil eden Daniella Alvarez, hem güzelliğiyle hem de pozitif duruşuyla sosyal medyada beğeniliyor. Öyle ki genç kadın yaşadığı son üzücü olaya rağmen güçlü duruşuyla kendine hayran bırakmayı başardı.

        2

        Güzellik kraliçesi seçildikten sonra kendi markasını yaratarak, kıyafetlerini tanıtan TV sunucusu ve UNICEF elçisi Alvarez'in hayatı, geçirdiği mide operasyonundan sonra kabusa döndü.

        3

        32 yaşındaki Alvarez, geçtiğimiz mayıs ayında midesinde tespit edilen kitlenin alınması için ameliyat masasına yattı.

        4

        Operasyonun ardından doktorlar Alvarez'in karın bölgesinde kanlanma eksikliği (iskemi) teşhis etti. Görünen o ki Alvarez'in sol bacağına kan gitmiyordu ve ameliyat olmazsa dizinde çok yoğun bir acı yaşayacaktı. Eski güzellik kraliçesi zor kararı verdi ve Alvarez'in bacağı diz altından kesildi.

        5

        Hayatındaki belki de en zor deneyimlerden birini yaşayan Daniella, bacağını kaybetmesine rağmen yüzünden gülümsemesini eksik etmedi.

        6

        Hareket halinde olmayı seven genç kadın şimdilerde geleceği dört gözle bekliyor ve her zamanki gibi dans etmeyi koşmayı, bisiklete binmeyi ve yüzmeye devam etmeyi planlıyor.