Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Fatsa'da konser için sahneye ilk olarak Seda Sayan'ın eşi Onur Şan çıktı. Onur Şan Fatsalılarla birlikte yörenin ünlü türküsü Hekimoğlu'nu söyledi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Havai fişeklerin atılmasının ardından büyük bir coşkuyla sahneye çıkan ünlü sanatçı Seda Sayan konserine "Haydi Lili Lili Yar" şarkısıyla başladı. Türkiye'nin en büyük araştırma şirketi KMG vatandaşlara "Türkiye'de sanat iş ve politika dünyasında en çok kimin sözüne inanıyorsunuz" şeklinde araştırma yaptığını ve sonucun "Seda Sayan" çıktığı ifade eden sanatçı, "Ben de biraz insandan anlıyorsam muhteşem bir Belediye Başkanınız var. Vatanını Milleti seven, her şeyden önce insan seven bir başkanınız var. Beni size getirdiği için ona minnettarım" dedi.

EŞİ ONUR ŞAN İLE NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Seda Sayan konserini verdiği sırada sahneye bir müddet sonra eşi Onur Şan da çıktı. Seda Sayan Onur Şan ile söylediği aşk şarkıları ile hayranlarını coşturdu. Konser de Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan tarafından Semra Yeşilduman ve Yavuz Şimşek'in nikah merasimi de yapılırken, çiftlerin nikah şahitleri de Seda Sayan ve eşi Onur Şan oldu. AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin 3. nikah şahidi teklifini hem Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve hem de sanatçı Seda Sayan'ın ısrarlarına rağmen kabul etmedi. Seda Sayan nikah şahidi olarak ismi okunurken Başkan Anlayan'a, "Gerçek adımı oku Başkan demesi üzerine Başkan Anlayan "Aysel Şan" diye hitap etti. Çiftlerin evlilik cüzdanını ünlü sanatçı Seda Sayan, "Her başarılı erkeğin arkasında doğru bir hanım vardır" diyerek aynı zamanda bir radyo DJ'i olan gelin Semra Yeşil Duman'a verdi. Nikahın ardından konser Seda Sayan ile Onur Şan'ın birlikte söylediği şarkılarla sona erdi. Seda Sayan eşi Onur Şan ile sahneye gelen minik bir çocuğu kucağına alırken Onur Şan Seda Sayan'a, "Seda, ben de bundan bir tane istiyorum" dedi.

8.Çınar Festivaline Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Çatalpınar Kaymakamı Bilgehan Bayar, AK Parti Genel Sekreteri İstanbul Milletvekili İdris Naim Şahin, AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa ve Mustafa Hamarat, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı' da katıldı.

İHA

BAKMADAN GEÇME