Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hadi ipucu sorusu cevabı 13 Nisan:Game of Thrones'ta "Winter is coming" yani "Kış geliyor" sözünün hangi hanedana ait olduğu soruldu. 20.30 Hadi ipucu

        Hadi ipucu sorusu bugün saat 20.30'daki Hadi yarışması için yayınlandı. Hadi ipucu sorusunda"Game of Thrones'ta "Winter is coming" yani "Kış geliyor" sözünün hangi hanedana ait?" sorusu işaret edildi. Hadi Google Play ve Apple Store üzerinden indirilen uygulama ile oynanıyor. Hadi'de son soruyu bilen kişiler arasında büyük ödül eşit şekilde bölüştürülüyor. Peki Türkiye’de kadınların istihdama katılma oranı nedir? 13 Nisan Hadi ipucu sorusu cevabı haberimizde.

        HADİ İPUCU SORUSU - 13 NİSAN

        hadi bugün 20.30'da!

        Bugünkü ipucumuz Game Of Thrones hayranlarına geliyor sevgili hadiciler.❄️ Dizinin finalsezonu için heyecanlı bekleyiş yarın sona eriyor! Sizlere sorumuz ise dizinin sloganı haline gelmiş "Winter is coming" yani "Kış geliyor" sözünün hangi hanedana ait olduğu. Kimler biliyor?

        https://www.instagram.com/p/BwM1nRdAGsK/
        REKLAM

        HADİ İPUCU CEVABI:STARK HANESİ

        STARK HANEDANI

        Ana yurdu Kışyarı olan Stark Hanedanı Batıdiyar'daki büyük hanedanlardan biridir. Çok geniş bir alan kaplayan Kuzey ve Vadi bölgelerini Kuzey Kralı unvanıyla yönetmektedir. Sekiz bin yıllık tarihiyle Batıdiyar'ın en eski aileleri arasındadır. Şimdiki Kuzey ve Vadi Kralı Jon Snow'dur, Vadi'nin Lort Naibi Petyr Baelish'in bağlılığı ve desteğini almaktadır.

        Kuzey'deki yönetimleri Kızıl Düğün olayında Bolton ve Frey hanedanlarının ihanetiyle sona erdi. Boltonlar Kışyarı'nı ve Kuzey'i ele geçirdi. Ancak Piçlerin Savaşı'ndan sonra Starklar yeniden başa geçmiştir.

        Bu hanedanın arması beyaz zemin üstüne gri ulu kurttur. Sözü ise diyarda tehdit ya da böbürlenme içermeyen belki de tek hanedan sözüdür: "Kış geliyor " Bu daha çok bir uyarıdır ve koşullar ne olursa olsun geçerliliğini korur.

        Haberi Hazırlayan: Ümit Gündoğdu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ