Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise Kardashian!
        1

        Oyuncu Kaan Yıldırım ile birlikteliğini sonlandırdıktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir ilişkiye başlayan Hadise, geçtiğimiz ay bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlenmişti.

        2

        Adeta sır gibi saklanan nikahın detayları merak edilirken ünlü şarkıcıdan sürpriz bir paylaşım geldi. İmaj değişikliğine giden Hadise, son halini sosyal medyadan gözler önüne serdi.

        3

        Rapçi Murda ile ortak projesi 'İmdat'ın klip çekimleri için saçlarını kestiren ve rengini açtıran ünlü şarkıcının yeni imajı, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        4

        KADASHIAN AİLESİNE BENZETİLDİ

        Hayranları, Hadise'yi, dünyanın en ünlü reality show yıldızları olan Kardashian ailesinin kadınları; Kim, Kourtney ve Khloe'ye benzetti.

        Kısa, açık sarı saçlarıyla dikkat çeken ünlü isme, "Hadise Kardashian!" ve "Kardashian ailesinin yeni üyesi gibi olmuşsun." yorumları yapıldı.

        5

        SESSİZ SEDASIZ EVLENDİLER

        Öte yandan Mehmet Dinçerler ile 15 Mart'ta nişanlanan Hadise, geçtiğimiz ay sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Nikahın aile arasında yapılan sade bir törenle gerçekleştiği öğrenilmişti.

        Çırağan Sarayı'nda birbirlerine "Evet!" diyen aşıklar, sosyal medyada fotoğraf paylaşılmaması için davetlilerden ricada bulunmuştu.

        6

        "HAMİLELİK" SÖYLENTİSİ

        Hadise'nin nikah öncesi çantasıyla karnını kamufle etmesi, "Hamile mi?" sorusunu akıllara getirmişti. Ancak ünlü şarkıcı, iddiaları yalanlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ