Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise ve Kaan Yıldırım'dan SON DAKİKA aşk fotoğrafı - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Hadise, yaklaşık 8 ay aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım'dan ayrıldığını duyurmuştu.

        "İLİŞKİYİ NOKTALADIM"

        Hadise, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu... Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın." ifadelerini kullanmıştı.

        2

        BARIŞTILAR

        Ancak ünlü çift ayrılığa dayanamadı. Hadise, Kaan Yıldırım ile barıştığını açıkladı. Şarkıcı, "Büyük konuşmamak lazım. Hepimiz insanız. 2020'de hangimizin psikolojisi yerindeydi? Kadınlar duygularını çok yoğun yaşıyor. Hemcinslerim benim ne demek istediğimi anlayacaktır. Her şey yolunda. Şimdi çok mutluyuz" dedi.

        3

        Çift, barışma kararından sonra aşklarını sosyal medyada gözler önüne sermeye devam ediyor. Hadise, son olarak Sevgililer Günü öncesinde Kaan Yıldırım ile yer aldığı bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

        Hadise'nin paylaşımını yorumlara kapaması dikkat çekti.

        4

        EVLİLİK AÇIKLAMASI

        Hadise evlilik haberiyle ilgili ise, "Öyle bir şey olursa zaten duyarsınız" ifadelerini kullanmıştı.

        Şarkıcı, "Kaan Yıldırım sizinle barışmak için yollarınıza gül döktü mü?" şeklindeki soruya ise kahkaha atarak karşılık vermişti.

        5

        Sürpriz aşk, Kaan Yıldırım'ın köpeği Benek sayesinde ortaya çıkmıştı. Yıldırım’ın fotoğraflarından Benek adlı köpeği tanıyan sosyal medya kullanıcıları, ikilinin birlikteliklerini belgelemişti.

        6

        KORONAVİRÜSE YAKALANDI

        Hadise koronavirüse yakalandıktan sonra karantinayı kendi evinde geçirmişti. Çift, bir süre sonra ayrılık kararı aldı.

        Korona endişesinin kendisinde anksiyete (kaygı bozukluğu) hastalığına yol açtığını söyleyen sanatçı, "Benim için zor bir süreçti. Hastanelik olmadım. Bu süreci daha zor durumda hastanelerde geçiren insanları görünce şükrettim." demişti.

        Hadise ayrıca, "İki hafta kendi evimde tek başıma kaldım. Dört hafta boyunca öksürdüm. Başım çok fena ağrıdı. Kusmalarım çok oldu. 5. günümde tat ve koku almamaya başladım. Asıl beni mahveden korku oldu. Televizyonlarda sürekli izlediğimiz o kötü görüntüler beni panikletti. Endişeden anksiyete oldum. Öksürük geçmiyor. Acaba sesimi etkileyecek mi, şarkı söyleyebilecek miyim? şeklinde kafamda deli sorular vardı. Neyse ki koronayı atlattım. Ama anksiyete kaldı." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ