Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Biyografi Haldun Demirhisar kimdir, kaç yaşında? Haldun Demirhisar nereli?
        1

        Aleyna Tilki'nin geçtiğimiz haftalarda görüntülendiği; ancak kimliği belirlenemeyen gizemli kişinin Haldun Demirhisar olduğu ortaya çıktı. İkili, geçtiğimiz gün de bir mekandan çıkarken görüntülenirken Haldun Demirhisar kimdir, kaç yaşında ve nereli konusuyla ilgili araştırmalar da artış gösterdi. Magazin gündemini yakından takip edenlerin hatırlayacağı üzere, Haldun Demirhisar'ın adı, bir dönem Serenay Sarıkaya ile aşk iddialarına karışmıştı. Peki, Haldun Demirhisar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve ne iş yapıyor? İşte, ünlü iş insanının hayatı, biyografisi...

        2

        HALDUN DEMİRHİSAR KİMDİR?

        Heavenly dDF' isimli şirketinin sahibi olan Haldun Demirhisar, yurt genelinde birçok sektöre yatırım yapan İzmirli bir iş adamı. Otel, mimar ofisi ve restorant işletmeleri de bulunan Haldun Demirhisar, bir dönem Bennu Gerede ile aşk yaşamıştı.

        3

        Demirhisar'ın adı, Serenay Sarıkaya ile de anılmıştı.

        4

        Geçtiğimiz hafta gizemli bir erkek arkadaşıyla birlikte objektiflere yakalanan Aleyna Tilki, soruları yanıtsız bırakmıştı. Şarkıcının arkadaşı ise, "Çekmesinler yoksa polis çağırırım!" diyerek, tehditler savurmuştu.

        "AŞK" SORULARINA "ÜŞÜYORUM"LU YANIT

        Ardından muhabirlerin konuyla ilgili, "Sevgiliniz miydi?" sorusu karşısında Aleyna Tilki, açık göbeğini göstererek, "Çok üşüyorum." demekle yetinmişti.

        5

        İKİNCİ BULUŞMA

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Tilki, önceki akşam yine aynı kişiyle Arnavutköy'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

        6

        DEMİRHİSAR'DAN ZAFER İŞARETİ!

        Genç şarkıcı, mekan çıkışı patlayan flaşlar karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, Demirhisar ise kendisini görüntüleyen muhabirlere zafer işareti yaparak poz verdi.

        7

        Bunu gören Tilki, hızla aracına doğru ilerleyerek oradan ayrıldı.

        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ