Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel boşanıyor mu? Dikkat çeken paylaşım - Magazin Haberleri
        1

        2014 yılında nikah masasına oturan Selen Görgüzel (43) ile Hamdi Alkan (55), hakkında ayrılık iddiası ortaya atılmıştı. Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Görgüzel ve Alkan'ın, boşanacağı ileri sürülmüştü.

        2

        Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen Alkan, “Memlekette daha önemli mevzular var. Annem yoğun bakımda, şu an başka boyuttayım. Zaten bir anam kaldı. Bu akşam Selen Hanım’ın doğum günü var, ona sorun” dedi.

        "ÇANTACIM DEĞİL"

        Görgüzel de, “Biz evde karı koca, onun dışında işleri ayrı olan profesyonelleriz. Her sahnemde benim çantacım gibi sürekli yanımda dolaşamaz” ifadelerini kullandı.

        3

        SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE 'TEK KİŞİLİK' PAYLAŞIM

        Çiftten Hamdi Alkan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Yayınladığı fotoğrafta yanında eşinin yer almadığı görülen Alkan, gönderisinde, "Kalbiniz her daim sevgi ile çarpsın. Söylediğiniz her aşk dolu sözün içi dolu olsun. Sevdiklerinizin gözlerine daha çok ve samimi hislerle baktığınız zamanlarınız çok olsun." ifadelerine yer verdi.

        4

        ÖPÜŞMEK İÇİN İZİN İSTEMİŞTİ

        Öte yandan iki ay önce gala gösterimi gerçekleştirilen "Seviyorsan Git Ayrıl Bence" adlı tiyatro oyununda; İrgan Kangı, Orçun Kaptan ve Selen Görgüzel Alkan sahne almıştı.

        Oyunun ilerleyen dakikalarında ise bir öpüşme sahnesi gerçekleşmişti. Sahne öncesi Kangı, Hamdi Alkan'dan izin istemişti.

        5

        "İLİŞKİMİZİ ETKİLEMESİN"

        İrfan Kangı, oyunu keserek eşi Selen Görgüzel'i izlemeye gelen yönetmen Hamdi Alkan'a dönerek, "Hamdi ağabey şimdi Selen Hanım'ı öpeceğim ama sonra bu ilişkimizi etkilemesin. Öpebilir miyim? Benim eşim de burada, hanım beni eve almayacak..." diyerek, izlemeye gelenleri güldürmüştü.

        6

        "HAMDİ BEY'E İŞİMİ VE KARARLARIMI ÇOK SORMAM"

        Oyun sonrası, gazetecilerin "Hamdi Alkan'a senaryoyu gösterdiniz mi?" sorusu üzerine, Selen Görgüzel, "Hiç göstermedim. Hamdi Bey’e işimi kararlarımı çok sormam, sadece paylaşırım." yanıtını vermişti.

        Görgüzel, "Medeni bir yönetmen olan çok değerli eşimin sanata bakış açısı gayet destekleyici." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        KONUŞMAK İSTEMEDİ

        Hamdi Alkan ise oyun sonrası basın mensuplarının röportaj teklifini geri çevirmişti. Konuşmak istemeyen Alkan, "Onların oyunu, konuştular. Benim konuşacak bir şeyim yok. Güzel bir oyundu. Çok teşekkür ederim." demişti.

        8

        "BOŞANMANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜK"

        Selen Görgüzel, daha önce bir dönem eşiyle sıkıntılı günler yaşadığını açıklamıştı. Görgüzel şunları söylemişti:

        Pandemi döneminde Hamdi ile tartışmalar yaşadık. Sürekli yan yanaydık. Biliyorsunuz birçok evlilik bitti pandemide, aynı şekilde bekar olanlar da evlendi. Koronavirüs pandemisi sürecinde Hamdi bana taktı. Telefona bakmama takıyor, Yemek yapıyorum takıyor, yapmıyorum takıyor… Bu süreçte saçma kavgalar yaptık. Boşanma haberleri çıktı. Evet, bir dönem ilişkimiz bir sınav verdi. Boşanmanın eşiğinden döndük.

        9

        Kimse itiraz etmesin, uzun süreli ilişkilerde bu inişler çıkışlar yaşanıyor. Bizim aramızda üçüncü şahıs hiç olmadı. İki ayrı insanız; sorunlarımız oluyor, bunları birbirimize yansıttığımız zamanlar oluyor. O zaman da kavgaya dönüyor, belli bir süre sonra aranız kendiliğinden düzeliyor. Bu olumsuzlukları tolere ediyorsun.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ